Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én vagyok az abortusszal...

Én vagyok az abortusszal vívódó lány! Még egy utolsó mentsváram van, ez megvalósítható?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Én írtam ezt a kérdést, abban azt írtam, úgy döntöttem megcsináltatom az abortuszt.

Egy utolsó esélyem van. Megtartom a babámat, élek teljesen egyedül vele egy panelban, aminek a számláit valószínű anyukámmal közösen fogjuk fizetni. Szóval neki a saját lakását és ezt is fel kel majd tartania, mert dolgozni nem tudok, be kell fejeznem a jogi egyetemet.Majd felveszek diákhitelt, megpróbálom behazudni valahogy, hogy kapjak gyedet, kapok még árvaellátást apukám után és felveszem az összes létező segélyt, amit ilyen helyzetben adnak.Család nincs, akire számítsak, abban reménykedhetek még, hogy időközbe na párom észhez tér és visszajön hozzánk.Ugyanis, csak akkor marad 100%ig mellettem, ha elvetetem a babát.

Így szerintetek érdemes megtartani vagy ekkora nyomorba ne szüljek gyereket?

2009. júl. 22. 16:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/90 anonim ***** válasza:
84%
Na ne mond már hogy nem mondta hogy elhagy, olvasd vissza a kommentjeidet!!!! Azt írtad, hogy ha megtartod a gyereket akkor köztetek vége mindennek, de ha elveteted akkor támogatni fog! Nekünk hazudhatsz, magadnak nem! 4-5 év múlva családot alapítotok???? Hűha! Komolyan elhiszed? Az apaságba majd beleérik! De te már most anya vagy! És különben is, mit vársz tőlünk? Kb 60an megírtuk hogy ha akarod a gyereket akkor tartsd meg, te meg kb 10 szer írtad, hogy akarod, csak szegény párod nem érett és még be is vallja?Micsoga egyenes ember!!!! Gratulálokhozzá, tartd meg, a gyerekedet meg kapartasd csak ki ha ez a "tökéletes, 4-5 év múlva családot alapító, mintaférfi"úgy akarja! A dugáshoz elég érett volt, ugye? Hülye vagy, már megbocsáss
2009. júl. 22. 16:52
 32/90 anonim ***** válasza:
70%
Jobb lesz,ha hozzászoksz ezekhez,mert a lelkiismeret furdalás is valami ilyesmi...
2009. júl. 22. 16:54
 33/90 anonim ***** válasza:
53%
A gumival való védekezés 100%-os, a 97% arra az esetre vonatkozik, hogy a gumi gyárii hibából vagy helytelen használat miatt elszakad. Bocsáss meg de nem mondasz igazat, nem védekeztetek, legalábbis gumival biztosan nem. Ha a micsodáján volt a szex végeztével akkor 100% os a védettség! Nézz utána jobban, mielőtt vetítesz!
2009. júl. 22. 16:56
 34/90 anonim ***** válasza:
43%
Aki bánt az biztos nem vétkezett soha. Én már írtam ma (36éves) és felháborítónak tartom a szemrehányást. Nekem szinte mindegyik barátnőmnek volt abortusza. Meggondolatlanul szeretkeztünk fiatalon. Mindenkinek van ma már gyereke!!!!!!!Ma már én sem mennék ab-ra. De 21 évesen?? Előtted az élet! Hidd el és saját bőrömön tapasztaltam meg milyen egyedül egy gyerekkel. Nem a pénz hiányzik, hanem a család!!! Aki most 33 meg 38 hetes terhes sosem fogja neked azt írni vetesd el!! De nekik még csak bent van!!!Rágalmazni nem szabad senkit!Ne törődj velük, csa a jövőddel foglalkozz.
2009. júl. 22. 17:03
 35/90 anonim ***** válasza:
61%
Ha eldöntötted,hogy elveteted akkor még mindig mit szenvedsz itt?
2009. júl. 22. 17:07
 36/90 anonim ***** válasza:
88%

De ne vetesd el !!!! Tudom milyen az ilyen szitu vagyis ismerek egy családot most már család igen aki nálad jóval idösebb eleinte a párja nem akarta a gyereket mert nem lesz miböl eltartani stb....közlöm tanultak mind a ketten se munkahely se semmi épp hogy az iskolapad dobta ki őket a lány nagyon akarta a fiú nem megtartotta a lány,megszületett a pici (édes nagyon) az apa meglátta ugye hát persze büszke volt a fiára és nem tudta volna szó nélkül hagyni vagy hogy ne vegye a kezébe ezútán a fiú oda költözött a lányhoz most kb 120 ezer ft ból élnek 3-an meg néha szülöi segítség az sem mindig :S

Én már a harmadik választ irom .....NE VETESD EL !!!Hidd el ha én terhes lennék nagyon boldog lennék és elhiszed nem érdekelne a pénz ?

Sztem ha megtartod és megszületik nagyon boldog leszel és majd bánod hogy olyanokra gondoltál amit most itt irsz ! Én nagyon szorítok hogy összejöjjön minden !:)

2009. júl. 22. 17:11
 37/90 anonim ***** válasza:
87%
Igaz én is írtam már ma neked, de egyre inkább azt veszem ki a szavaidból, hogy már első perctől fogva nem akartad a babát megtartani. De akkor miért akarod, hogy az ellenkezőjéről győzzünk meg? A te döntésed, ha te egyenlőre a párod tartod fontosabbnak akkor ne tartsátok meg a babát, fejezd be a sulit és ahogy a 'kedvesed' mondta majd 4-5 év múlva családot alapítotok. Végülis lehet hogy így lesz, az egy másik kérdés, hogy együtt vagy mindketten mással. Lenne egy kérdésem most miből tartod fenn a lakásod és magad?
2009. júl. 22. 17:21
 38/90 A kérdező kommentje:

17:03as köszönöm a megértő válaszodat!

Ő érti mit mondok!Félek az egyedülléttől ,félek egyedül nevelni a gyerekemet, nem így képzeltem. Férjet szeretnék és családot és nem rettentene vissza a nyomor, ha tudnám, hogy van CSALÁD, aki mellettem áll. De SENKI nem áll mellettem.

És igenis védekeztünk gumival és igenis megnéztük mindig, hogy lyukas e.Valószínű csak egy mikrorepedés volt rajta és mivel épp abbahagytam a tablettát, nagyon termékeny voltam és ez elég volt!Ne vádaskodjatok, nem voltatok ott, mi voltunk ott és VÉDEKEZTÜNK!

És tudom, hogy a párom szörnyű, amit tesz, de megértem. 22 éves kisfiúként én is biztos ílyen lennék.Sőt lehetne rosszabb is, azonnal le is léphetett volna, de nem teszi.Szenved, remeg az idegességtől, sír, mondja, hogy nem akar nekem direkt fájdalmat okozni. Nagyon sok áldozatot hozott már értem, csak ez túl nagy!

De velem marad és próbál majd mindent jóvátenni az abortusz után,ha azt választom.

2009. júl. 22. 17:26
 39/90 anonim ***** válasza:
78%
akkor válaszd azt de ne siránkozz már szia :)
2009. júl. 22. 17:28
 40/90 A kérdező kommentje:

Én semmiből nem tartom fenn magam!Nincs jövedelmem, csak az ösztöndíj meg az árvaellátás. A párom tart el ,aki dolgozik, ő fizeti a számlákat én néha néha fizetek bele párezer forint összegig.Szóval ha ő lelép, nem tart el senki ,anyukám egyedül kevés, más már nem él a családomból.

És nem igaz, hogy el akarom vetetni!NEM AKAROM MEGÖLNI!Zudom, hogy egy gyilkos vagyok, egy utlsó rohad ék,, aki kikapartatja a kisbabáját, akit 7 éves kora óta mindennél jobban szeret.Legszívesebben fognék egy nagy kést és szétvágnám magamat, mert egy ilyen tetű nem érdemli meg, hogy éljen!!!!!Úgyhogy ne bántsatok, mert bántom én magamat!

Ha a párom mellém állna és segítene felnevelni megtartanánk!DE nem lehet...

2009. júl. 22. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!