Én vagyok az abortusszal vívódó lány! Még egy utolsó mentsváram van, ez megvalósítható?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Én írtam ezt a kérdést, abban azt írtam, úgy döntöttem megcsináltatom az abortuszt.
Egy utolsó esélyem van. Megtartom a babámat, élek teljesen egyedül vele egy panelban, aminek a számláit valószínű anyukámmal közösen fogjuk fizetni. Szóval neki a saját lakását és ezt is fel kel majd tartania, mert dolgozni nem tudok, be kell fejeznem a jogi egyetemet.Majd felveszek diákhitelt, megpróbálom behazudni valahogy, hogy kapjak gyedet, kapok még árvaellátást apukám után és felveszem az összes létező segélyt, amit ilyen helyzetben adnak.Család nincs, akire számítsak, abban reménykedhetek még, hogy időközbe na párom észhez tér és visszajön hozzánk.Ugyanis, csak akkor marad 100%ig mellettem, ha elvetetem a babát.
Így szerintetek érdemes megtartani vagy ekkora nyomorba ne szüljek gyereket?
Nyomorba?????????????????
Te tudod mit jelent az,hogy nyomor?
Neaggodj nem az amiben te vagy!
Az nem azzal kezdödik ,hogy 21évesen saját lakással rendelkezel+120ezer ft al,na meg az egyetem se 2ft ba kerülhet...
Amíg van minden nap fedél a fejed fölött,tiszta ruhád ,és étel az asztalon addig szerintem te jobb ha csöndbe maradsz!!
Mi3an élünk ennyiből albérletbe és nem azért mert buta tanulatlan emberek vagyunk...más fiatalok örülnének ha saját lakással rendelkeznének mint ahogy mi is!
Amugy meg olvasgattam itt a válaszokat,nem az egyedüli fiatal lány vagyok aki apa nélkül szülte meg a gyermekét!
Hasonló szituba voltam mint te,annyi különbséggel,hogy ő hozzám is vágta az abortuszra való pénzt!!!éS NEKEM MEG NEM FORDULT A FEJEMBE,HOGY ELVETESSEM!!!!!!!!
Attól a pillanattól én fogtam magam minden cuccom és eljöttem,azóta boldog párkapcsolatban élek az első szerelmemmel hozott össze újra a sors és nagyon jól kijövünk és imádja a 8hós kislányomat!!!Sajátjaként neveli,és nem az számít apának akitől van a baba ,hanem aki mellette van és segítí utjában!!!AZ MÁR APA!!!
A TE BARÁTOD EGY majom,ahoz nem hülye h megcsinálja ugye??
Én19évesen voltam előszőr terhes. A sráccal akivel akkor együtt voltam nagyon szerelmes voltam belé!!8hetes terhes voltam amikor ugy megvert,hogy elment a baba.
Akkor azt mondták maradtak komplikációk ami miatt többet nem valószínű,hogy lehet saját babám.Rögtön elhagytam a srácot gyülölöm mai napig és amig élek gyülölni is fogom!!
Ez 5éve történt,azóta Istennek hála született egy gyönyörű és egészséges kislányom!!!
Mindent megadnék ha az a kis csöppség is ugyan igy a karjaim közt lehetne!!!!
Hozzá teszem nem kacsalábon forgo palotában élünk de ami kell az minden megvan!!
Gondolkodj el ,hogy te kit is szeretnél igazán a barátod aki ugy se fog melletted maradni,mert 1:fiatalok vagytok
2:te is gyülölni fogod őt,mst azt modod ,hogynem,de hidd el így lesz.
vagy az életet választod ami benned növekszik !!
Nincs annál szebb és jobb dolog mint az anyaság,és látni felnőni azt ami a te teremtményed ami csak a tiéd,és ezt senki sem veheti el tőled és semmi!!!
Szia!
Csak azt nem értem,hogy az miért nem fordul meg a fejedben,hogy örökbe adod???Tudod te milyen sokan vágynak kisbabára????Nem furdal annyira a leliismeret,mert megölted a gyereked,de közben tudod,hogy egy családban fog felnőni,ahol legalább szeretni fogják!Ebben miért nem gondolkodsz???Önző vagy,sosem tudtam volna megtenni,hogy elvetessem,csak mert a drága BARÁTOMNAK nem kellett,hidd el nekem kicsim,nem szeret ő téged egyáltalán és nem fog veled maradni utána sem,ha meglesz az abortuszod.Ha tényleg szeretne,nem tudná azt mondani neked,hogy menj el elvetetni!Ő NEM SZERET TÉGED!!!!!!!!!!!!!!!!Csak te ezt nem látod a rózsaszín felhő miatt,ez a pasi egy gyökér!
Egy baba megszülése vagy elvetetése, akárki akármit is mond, egyedül a nő döntése. Ha szeretnéd megtartani, és már most szereted a babádat, a lehető legnagyobb hülyeséget teszed, ha elveteted, pláne a "pasid" vagy a "vélt nyomorod" miatt.Soha az életben nem fogod tudni megbocsájtani magadnak, és ha nem a pasi fog elhagyni bármilyen más indokkal x hónap vagy év múlva, akkor előbb utóbb emiatt Te fogsz undorral nézni rá.
Azt gondolom, ha valaki 21 évesen bármilyen hibából ilyen helyzetbe került, az legyen már annyira felnőtt hogy önállóan tudja eldönteni hogy mit fog tenni, és ne másoktól várja a megoldást.
Abortuszt csak is úgy lehet lelkileg túlélni, ha 100%-ig nem akarod azt a gyermeket, vagy nem attól az embertől akitől besikerült...
Azt meg hagyjuk már hogy anyukád inkább fizetné a lakásod rezsijét, de hozzá nem költözhetnél. Pláne úgy, hogy édesapád meghalt... Ha ez így van, annak 100% hogy valami olyan oka van, ami megint csak Téged minősít... negativ irányban!!
Ha meg eldöntötted az abortuszt, ne itt sajnáltasd magad, szaladj a híres párodhoz, és Tőle várj vígaszt, ha már miatta tetted/teszed meg...
És arra még nemgondoltál hogyha az abortusz után nem lehet többet gyereked?Mert akkor meg azért fog ott hagyni a nagyon szerető párocskád!
Persze ő elmegy majd máshoz akinek tud gyereket csinálni te meg ott maradsz a szép multaddal hogy előtted állt a lehetőség és nem éltél vele,közben a párod meg majd éli az életét boldogan.Ő könnyen küld abortuszra hisz nem neki kell oda fölfeküdni és a lelki ismeretével elszámolni.Ezeket a dolgokat a férfiak teljesen másképp élik meg mint a nők.Jól gondolkozz el.
Andersen már rég meghalt.Ébredj fel és a mesékben pedig ne higgy!!!!
Üdv: 23 hetes km.
Köszönöm szépen a normális, emberi hangon írt válaszokat!
A többi lelketlen, gonosz, nőnek nem nevezhető lénynek meg üzenem: igenis szégyelljétek el magatokat!A kérdésem nem kamu volt, őszintén hittem abban, hogy nem fognak bántan iezen az oldalon.De látom nektek is túl hosszú a nyári szünet, dolgozni gondolom luxus, itt ócsároltok embereket!
Hát idefigyeljetek, nem azért háborodotam fel ,mert nekem nem tetsző választ írtatok, azt is hasznosnak ítéltem, amiben nem az én véleményemet osztották mások!Engem az érdemi válasz nélküli, csak vagdalkozó válaszaitok háborított fel, mint a 19.09 es meg 19H13as meg hasonlók!
A névtelenségbe burkolózva könnyú itt bántani másokat!Én követtem el nagy hibát, hogy itt kerestem segítséget, ahol csak ilyen műveletlen idióta nőcskék vannak többségben!Nem ismertek, nem ismeritek a körülményeimet, hiba volt feltenni a kérdést mert nem láttok bele!Innentől kezdve egy választ sem olvasok el, hiába fogtok fröcsögni!
Azoknak, akik normális hangnemben válaszoltak nekem, köszönöm szépen, a többiek meg igenis figeljék mikor kapnak egy kurv@ nagy pofont a sorstól mindezért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!