Én vagyok az abortusszal vívódó lány! Még egy utolsó mentsváram van, ez megvalósítható?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Én írtam ezt a kérdést, abban azt írtam, úgy döntöttem megcsináltatom az abortuszt.
Egy utolsó esélyem van. Megtartom a babámat, élek teljesen egyedül vele egy panelban, aminek a számláit valószínű anyukámmal közösen fogjuk fizetni. Szóval neki a saját lakását és ezt is fel kel majd tartania, mert dolgozni nem tudok, be kell fejeznem a jogi egyetemet.Majd felveszek diákhitelt, megpróbálom behazudni valahogy, hogy kapjak gyedet, kapok még árvaellátást apukám után és felveszem az összes létező segélyt, amit ilyen helyzetben adnak.Család nincs, akire számítsak, abban reménykedhetek még, hogy időközbe na párom észhez tér és visszajön hozzánk.Ugyanis, csak akkor marad 100%ig mellettem, ha elvetetem a babát.
Így szerintetek érdemes megtartani vagy ekkora nyomorba ne szüljek gyereket?
Szia !
Soha sem vltam olyan helyzetben, mint Te, de ha picit is szeretnéd azt a babát, ne vetesd el !
Az én unokatestvéremet 21 évesen hagyta el a férje, pár héttel a baba születése után. Olyan volt a családi helyzete, (távolság, büszkeség, stb..)hogy nem számíthatott SENKIRE sem, mégis felnevelte a kislányt, aki ma már gyönyörű, 22 éves nő :) Nehéz volt neki, de egy percig sem bánta meg. De ha nincs benned még az anyaság érzése, az sem baj, hallgass a belső hangodra. Egyébként ha úgy döntesz, hogy megtartod, majd Te is, és Anyukád is ehhez fogtok alkalmazkodni ! Gondolatban az ember borúsnak vélheti a jövőt, de ha döntöttél, már maguktól , jó úton alakulnak az események !
Írd meg, akárhogy is döntöttél ! :)
Sosem írtam, hogy 10 hetes vagyok, valamit félreértettél.8 hetes leszek az abortusz idején, jövő héten.
Óbudán lakom, anyukám nem vesz magához!!!!Nem élhetek nála!Megmondta kerek perec, így támogat, ha a lakásomban maradok egyedül ,e hozzá nem mehetek!!
Tudom önző dolog, de én ettől nagyon félek ,ez így borzasztó egy élet lenne:(((
Tartsd meg, ne vetesd el. Hidd el más is volt már nehéz helyzetben.
Leírom az egyik ismerősömék történetét.
A férfinek volt egy kapcsolata, terhes lett a barátnője. Megtartották. A ffi a terhesség alatt lett katona, egyik nap ment haza, a nőt más ffi-val találta az ágyban.... A kislány megszületett.
Ennek a férfinek lett egy másik kapcsolata, ahol a nőt elvette feleségül. Ennek a nőnek volt egy korábbi kapcsolata, ahol teherbe esett, de ELVETETTE!!!!!!!!!!
Szerettek volna közös gyereket, de a NŐNEK nem lehett. A férfi előző kapcsolatából a lány nem akar az apjával találkozni, mert a nő elnevelte tőle.
Most ott tartanak, h 25 éve házasok, marják egymást, holott ha a nő akkor nem veteti el a babáját, akkor valószínű lenne nekik közös is és szebb lenne az életük.
Jól gondold meg, h mit csinálsz, mi lesz akkor ha elveteted és nem lehet többet? Mi a garancia arra, hogy a mostani párod melletted marad, ha elveteted? Mi lesz akkor ha elveteted, elhagy, később szeretnél mástól babát és nem lehet majd? Hogyan fogod ezt magadnak megbocsátani? Hidd el, hogy vannak tőled sokkal rosszabb helyzetben lévő anyukák és mégis fel tudják valahogy nevelni a gyermekeiket. Gondolj arra, hogy az első 1-2 év lesz nehéz, de ha végzel a sulival, elhelyezkedsz és vidáman fogtok tudni élni akár apával, akár nélküle, akár mással. Jól gondold meg! És csodálatos érzés, ahogy egy baba a pocidban mozog, megsimized és tudja, h Te vagy az anyukája, oda dugja magát ahol épp simized. És az is nagyon jó, amikor még csak Uh-ra jársz és látod, h milyen szépen fejlődik, épp a magzatvízből iszik. De ha az abortusz után nem lehet, akkor meg tudod magadnak bocsátani, hogy kimaradsz ezekből??????? Ja, és szerintem egyeltalán nem vagy nyomorban, nem így kell hozzáállni. És a bajban fogsz kapni olyanoktól is segítséget akikről nem is hinnéd. És még az is lehet h az apuka a szülés után meggonolja magát, ha meglátja aközös babátokat.
Szóval semmiképpen ne vetesd el, lesz kiút, nyugi.
Mindeképp írd meg h hogy döntöttél.
Üdv.: 33 hetes pocakos :))))))))))))))))
Gyerek nélkül is borzasztó egy élet lenne, ha fontosnak érzed számodra, csak ezt az érzést még nem ismered, ezért nem tudod. Ha nem fontos, vetesd el, akkor meg azért nem fogod megtudni, sokan simán élnek tovább abortusz után is, nem értem, hogyan. (Én vagyok a 2 abortuszos válaszoló.)
A pasid sehogy sem ér egy fabatkát sem, ahogy előttem irták.
Én nem vetetném el a helyedben!
A párod meg egy igazi bunkó! Tudod ki lenne még ezek után vele! Álomvilágban élsz,már ne is haragudj! Te kellesz a baba meg nem?!
Én ugyanilyen helyzetben voltam decemberben,h én kellek a baba nem! Én a babát választottam!!!
Mert egy férfi sem éri meg,h elvedd az életét!!!
Nem mondom,h könnyü,de elboldogulunk!
Sztem gondold át,mert ha rossz döntést hozol egy életen át bánni fogod!
38 hetes kismama!
Van segítséged,akkor nem értem min gondolkozol.És mi van,ha elveteted az elsőt,később meg majd nem fog összejönni?Mondtad a párodnak,hogy elhagyod,ha nem tarthatod meg?
Szerinted milyen szerelemmel van ő irántad,ha képes tőled ilyet kérni?Egyáltalán nincs tudatában annak,hogy ez mit jelent.
Bocsánat ha csúnya leszek,de csak akkor vagy neki jó,ha este össze kell vele feküdni?Ha következménye van,azt már nem vállaljuk?
Szerintem a párod egy féreg.Én elhagynám,a babáért,ez nem kérdés.
38 hetes kismama
Szia!
Én egy kicsit más helyzetben vagyok, de az anyukám a főiskola mellett sem tudott segíteni anyagilag. Viszont a párom aránylag jól "keres".
Viszont nekünk is csak becsúszott a baba egy építkezés elejébe és a söröző, amiből élünk, meg kell vennönk, mert 3 éve béreljük, és az a 200 ezer ami bérletre kimegy egy vagyon havonta, úgyhogy a baba elött hitelt kértünk, hogy inkább hitelt fizessünk, de pár év múlva már a miénk legyen. Mivel állapotos vagyok, semmit nem tudok a páromnak segíteni, a sörözőben sem, a sulit még nem fejeztem be. És még sorolhatnám.
Kicsit jobb színvonalon éltünk, mint az átlag, de ez a sok minden eléggé levette az anyagi hátteret.
Az elején úgy voltunk, hogy nem tartjuk meg, aztán belegondoltam, hogy vannak akik sokkal rosszabb anyagi körülmények között élnek, és ha a párom azt mondja mégis, hogy semmi képpen sem tartjuk meg, akkor hazamegyek és akkor is megszülöm!
Ha anyuddal jó a kapcsolat, akkor nincsen baj! Biztosan segítene is!
Mondjuk nálam a félelem is játszott, ha elvetetem, akkor nem biztos, hogy lehet másik később, vagy beteg lesz a következő, illetve az is, hogy ott a testvérem, akinek nem lehet babája.
Mi végül is örülünk már nagyon, hogy így alakultak a dolgok, hogy pocimba "albérlő" költözött!
Remélem átgondolsz minden lehetőséget és azoknak megfelelően helyesen döntesz!
10h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!