Szerintetek tényleg van abban valami, hogy ha édeset kívánsz lány babád lesz, ha sósat vagy savanyút akkor fiú?
Mert én még nem tudom mi lesz annyira kíváncsi vagyok!!
26hkm
ez ugyanolyan babona mint az összes többi...sajna nem lehet rá adni, ha be is jön véletlen:)
első terhességemnél édeset-édessel kivántam s fiam lett. most is azt kivánom de nem annyira durván mint az első terhességemnél...még nem tudom ki lesz a teso, 21 hetes vagyok.:)
Hát, én az első 20 hétben citromot ettem, mellé citromlevet ittam, annyira a savanyút kívántam :)) Meg ment a savanyúkáposzta, savanyúuborka, éretlen savanyú gyümölcsök...
Aztán volt egy időszak, amikor mind csak májpástétomot akartam enni.
Majd áttértem az üveges csokoládéra, csokoládés sütikre, kekszre, nápolyira, csokoládétorta...
A vége felé meg a tejet vedeltem veder számra, holott annnyira gyűlölöm, hogy inkább meginnám a langyos pisimet, mint a frissen lefejt tehéntejet....
Szóval én mindenen átmentem, s lett egy csudiszép leányom :)
Ám sokaknak beválik :)
Édesre rá sem bírtam nézni, és nem csak az első 12 hétben , hanem utána is. Kislány van a pocimban :).
18+2 hkm
Első 12. hét(hányás mellett:)) csak a mogyoró, pisztácia, ropi, csak a sós ételek. 12. hét után, amikor már nem hánytam, csoki minden mennyiségben kevés mogyival:)
26hetes FIÚ pocaklakó anyukája:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!