30. hétben járok de még nincs választott lány nevük irnátok nekem?
Nézz át egy utónévkönyvet!vagy a magyar baba nevek tárát!Az mindig szerencsés,ha a gyermek születése közel van a névnapjához,vagy valaki felmenö nevét adni a kislánynak!
pl,TAMARA,DORINA,FRUZSINA,ÉVA,VIKTÓRIA,ANIKÓ.VIOLA,OLIMPIA,JUDIT,LUCA,ELZA,KAMILLA,RAMÓNA,VERONIKA,ÁGOTA,PIROSKA,ÁGNES,ADÉL,PAULA
NAGYON MENÖ NEVEK:JÁZMIN,ANNA,HANNA...
Szia!
Ha kislányt hordanék a szivem alatt ,akkor Gréta lett volna. De tetszik még a Jázmin, Kira, Kitti.
De kisfiam lesz és őt Ádámnak fogják hívni.
Nekünk kislányunk lesz és Emese Anna lesz a neve, anyukám és anyósom is Anna én meg Annamária.
A párom szerette volna a Kincső nevet de sorsot húztunk és az Emese nyert.Ha fiú lenne akkor István Koppány vagy István Zalán lett volna.A párom meg az apukája is meg a nagyapám is István.
üdv 36hkm
szia,
én 29 hetes vagyok, nekem egy kisfiam van (Ármin), akinek már a terhesség előtt megvolt a neve.
Most a 18. héttől tudjuk, hogy kislányunk lesz, de csak egy hete van meg a neve.:)
Nekünk Liliána lesz, de ezek voltak még a listán:
Amira, Korina, Virág, Zorka, de végül maradt a Lili.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!