Én vagyok az abortusszal vívódó lány! Még egy utolsó mentsváram van, ez megvalósítható?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Én írtam ezt a kérdést, abban azt írtam, úgy döntöttem megcsináltatom az abortuszt.
Egy utolsó esélyem van. Megtartom a babámat, élek teljesen egyedül vele egy panelban, aminek a számláit valószínű anyukámmal közösen fogjuk fizetni. Szóval neki a saját lakását és ezt is fel kel majd tartania, mert dolgozni nem tudok, be kell fejeznem a jogi egyetemet.Majd felveszek diákhitelt, megpróbálom behazudni valahogy, hogy kapjak gyedet, kapok még árvaellátást apukám után és felveszem az összes létező segélyt, amit ilyen helyzetben adnak.Család nincs, akire számítsak, abban reménykedhetek még, hogy időközbe na párom észhez tér és visszajön hozzánk.Ugyanis, csak akkor marad 100%ig mellettem, ha elvetetem a babát.
Így szerintetek érdemes megtartani vagy ekkora nyomorba ne szüljek gyereket?
Nyomor??? Te miről beszélsz???? Saját lakásod van, és az édesanyádnál is lakhatsz néhány évig, ha ő egyedül él, aztán amikor ovis lesz a gyerek 2 év múlva, tudsz munkát is vállalni. Tudom hogy még nem biztos h lediplomázol addigra, de más is munka mellett végezte el az egyetemet, az uccsó év már menni fog. Addig add ki a lakásodat vagy add el, és a tőkét félretéve a kamatokkat hozzáteszitek a rezsihez, aztán néhány év múlva befizetsz egy másik lakásra még akkor sem leszel 25 éves! Ha egyedül maradsz! Ha meg nem, akár a párod, akár új férfi az életedben, akkor már ketten építgetitek az önálló életet! Jaj, nem olyan rossz a helyzet mint most gondolod. Ennél sokkal kevesebből is nevelnek emberek sokkal több gyereket, szeretetben, megértésben nem fényűzésben. Enni ruházkodni mindig jut majd, a szórakozást meg néhány évre halasztod.
A fiúd nem akar családot, de te attól még akarhatsz. Néhány év múlva ez a fiú sehol se lesz, hiába érzed úgy hogy ez egy mindent túlélő szerelem. Ne légy naív, nőj fel, anya vagy!
Mások sokkal nagyobb nyomor mellet sem ölnek meg egy életet.
Ez a te döntésed.Én biztos,hogy nem vetetném el!
Hát sajnálom, hogy ilyenbe keveredtél, biztos nem könnyű.
Én teljes mértékben aburtuszellenes vagyok, úgyhogy azt javaslom, tartsd meg a babád, nagyon-nagyon mgbánod később, hogy a gyönyörű gyermeket elvetetted. A "párod" pedig mehet a levesbe, vagy ahova akar, a kisgyermek sokkal-sokkal többet ér.
Ha: a babád elveteted, a párod akkor sem érdemel meg téged, egy felelőtlen, tapló sz*rházi, semmi más.
Szia!Nem könnyű...A párod mehet a fenébe,akár marad a baba,akár nem!Ha elveteted,szerintem valahol Te sose bocsátanád meg neki,és ez hosszú távon biztos okozna gondokat.
Ha szeretnéd megtartani,tartsd.Anyukád segíteni fog,ez sokat számít.Nekünk se könnyű,igaz van egy párom aki kitart mellettem,de a pénz,nehéz ügy!Megkérdezhetem hol laksz?Lehet,hogy páran majd itt is tudnának segíteni kinött ruhákkal,játékkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!