Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én vagyok az abortusszal...

Én vagyok az abortusszal vívódó lány! Még egy utolsó mentsváram van, ez megvalósítható?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Én írtam ezt a kérdést, abban azt írtam, úgy döntöttem megcsináltatom az abortuszt.

Egy utolsó esélyem van. Megtartom a babámat, élek teljesen egyedül vele egy panelban, aminek a számláit valószínű anyukámmal közösen fogjuk fizetni. Szóval neki a saját lakását és ezt is fel kel majd tartania, mert dolgozni nem tudok, be kell fejeznem a jogi egyetemet.Majd felveszek diákhitelt, megpróbálom behazudni valahogy, hogy kapjak gyedet, kapok még árvaellátást apukám után és felveszem az összes létező segélyt, amit ilyen helyzetben adnak.Család nincs, akire számítsak, abban reménykedhetek még, hogy időközbe na párom észhez tér és visszajön hozzánk.Ugyanis, csak akkor marad 100%ig mellettem, ha elvetetem a babát.

Így szerintetek érdemes megtartani vagy ekkora nyomorba ne szüljek gyereket?

2009. júl. 22. 16:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/90 anonim ***** válasza:
82%

A pasid ha neked fontosabb mint a saját gyermeked akkor te sem akarod ezt a babát csak szórakozol ,amugy meg valóban az elözönél10-11hetes voltál,akkormost ez ,hogy is van?

Jah még annyit ,hogy saját ingatlannal rendelkezel akár kissebbre is ellehetne cserélni(attól függ mekkora az a lakás)

a pasidról meg annyit,hogy elég gy.kér lehet ha a saját gyermekéről van szó és ezt csinálja???Nem a szerencsétlen gyerek tehet róla,hogy ott van ahol van...szegény babát sajnálom csak semmiről se tehet...

2009. júl. 22. 16:38
 22/90 anonim ***** válasza:
74%
Tudod én mennyire szeretnék kisbabát várni ????? HÁT NAGYON NAGYON !!!!!!!
2009. júl. 22. 16:40
 23/90 anonim ***** válasza:
94%

16:29-es vagyok. Anyukádat nem érdekli az unokája? Ha megszületne, akkor sem érdekelné? Én kerek perec megmondanám, hogy megszülöm, de egyszer sem viszem el hozzá. A harag nem jó tanácsadó, de én ilyen indulatos vagyok... Hány szobás a lakásod? Ha több, akkor az egyiket ki tudnád adni valamelyik ismerősödnek, más is csinált már ilyet. Egyébként úgy tűnik, hogy mindenki rá akar beszélni, hogy tartsd meg a babát, (én is :), de valójában ez hülyeség, mert nekünk elvileg ugyan mindegy kellene hogy legyen, hisz még csak nem is ismerünk. De mégis mindenki babapárti, mert már tudjuk, hogy miről van szó, én is anyuka vagyok :)

Igazából lehet, hogy már tudod, hogy mit fogsz tenni, csak megerősítést vársz, ami nem akar jönni ?

Ezt nem bántásból írtam, de kíváncsi vagyok.

Akárhogy is döntesz, fel a fejjel ! :)

2009. júl. 22. 16:40
 24/90 A kérdező kommentje:

Nem féreg a párom ,csak egy 22 éves éretlen fiú, aki még nem elég érett apának és ezt ő is beismeri!!!!!

De nem hagy el, velem marad és támogat, csak kér, hogy válasszam az abortuszt, de utána minden támogatást megad nekem és majd 4-5 év múlva alapítunk családot, amikor már mindent meg tudunk adni a gyerekinknek.

Nem egy szemétláda, mert nem zsarol, nem mondta egszer sem, hogy elhagy. Csak, ha emgtartom a babát ő nem érzi magát képesnek ere és valószínű előbb utóbb lelép.

Jaj könnyű azt mondani, hogy tartsam meg, de tényleg nem vagyok elég erős, egész életemben mindent alámtettek, egy elkényeztetett kis liba vagyok. Ha nem sikerül mit csinálok? Akkor már nem lehet visszacsinálni mit mondok a gyerekemnek miért megyünk a híd alá?

2009. júl. 22. 16:43
 25/90 anonim ***** válasza:
85%

Két dolog van amiért egy nő mindenre képes:hogy legyen babája,és hogy ne legyen babája.Ez egy nagyon igaz mondás.

Ha a te lelkiismereted ezt elbírja...amellett,hogy anyukád segít.

Senki nem mondja,hogy könnyű lesz.Senkinek sem az,annak sem,akinek van párja.De a gyereket nem csak megcsinálni kell tudni.

2009. júl. 22. 16:44
 26/90 anonim ***** válasza:
87%
Hidd el,ha a kezedben tartod,máris erős leszel,tele tenniakarással,csak Érte akarsz majd élni!Mindent meg tudsz majd oldani:)a párod is segíteni fog ha látja,hogy Te mivé lettél a babátok által:)
2009. júl. 22. 16:46
 27/90 anonim ***** válasza:
73%

Te ezt már eldöntötted.Gratulálok...legközelebb legalább védekeznétek...

Ja és nyugtassátok magatokat azzal,hogy majd lesz másik

:-(

2009. júl. 22. 16:48
 28/90 anonim ***** válasza:
82%

NEM értelek nem tudlak már követni téged,eddig elhagyott a párod most már csak arra kér,hogy abortuszra menj??

Hihetetlen! Tudod sokan nem tudnak gyereket szülni,ezért-azért és mindent megtennének,hogy kaphassanek egyet!!!!

Szüld meg és add örökbe sokan várnak kisbabára, ennyire egyszerü!!!!

2009. júl. 22. 16:49
 29/90 anonim ***** válasza:
87%

Miért nem költözöl anyukádhoz? Miért kell albérletbe menned? Hát ahogy visszaolvastam kb. 120.000.- az amiből megélnétek ketten? De amiket ide leírtál még több is mint 120e ennyiből igazán fenn tudod tartani magatokat még albérletben is. Akkor miért születne nyomorba? És mi az hogy érdemes-e megtartani egy babát?!

Amúgy is neked kell tudnod, hogy mennyire vágysz a babádra...és ne a "párodra" számíts őt felejtsd el.

2009. júl. 22. 16:51
 30/90 A kérdező kommentje:

Védekeztünk....gumival....bejött, hogy csak 97%ban véd...

Nem segítenek az ilyen gonoszkodó válaszok, nem tudom nektek miért jó, hogy bántotok, erre pont nincs szükségem:(

2009. júl. 22. 16:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!