Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én vagyok az abortusszal...

Én vagyok az abortusszal vívódó lány! Még egy utolsó mentsváram van, ez megvalósítható?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Én írtam ezt a kérdést, abban azt írtam, úgy döntöttem megcsináltatom az abortuszt.

Egy utolsó esélyem van. Megtartom a babámat, élek teljesen egyedül vele egy panelban, aminek a számláit valószínű anyukámmal közösen fogjuk fizetni. Szóval neki a saját lakását és ezt is fel kel majd tartania, mert dolgozni nem tudok, be kell fejeznem a jogi egyetemet.Majd felveszek diákhitelt, megpróbálom behazudni valahogy, hogy kapjak gyedet, kapok még árvaellátást apukám után és felveszem az összes létező segélyt, amit ilyen helyzetben adnak.Család nincs, akire számítsak, abban reménykedhetek még, hogy időközbe na párom észhez tér és visszajön hozzánk.Ugyanis, csak akkor marad 100%ig mellettem, ha elvetetem a babát.

Így szerintetek érdemes megtartani vagy ekkora nyomorba ne szüljek gyereket?

2009. júl. 22. 16:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/90 anonim ***** válasza:
79%

Figyu! Szerintem ne vetesd el. De a pasitól mindenképp búcsúzz el. Csak etet, hogy 5 év múlva család.... Hát hogyne. Légy életedben talán először büszke, állj a sarkadra és közöld vele, hogy takarodjon. Aki ennyire elhatárolódik (elhagylak ha..., nem hagylak, ha.....=> ez zsarolás, akárhogy is szépíted...)

Menni fog egyedül, mert mennie kell!! Felnőtt vagy. Itt az ideje hogy bizonyítsd anyukádnak, hogy mégsem vagy olyan önállótlan liba, amilyennek tart. Nem tudom pontosan mennyi a bevételed, de kapni fogsz:

Árvasági (ezt te tudod mennyi)

Gyes 28.000

Családi pótlék (talán) 13.000 (körül)

GYEREKTARTÁS (ez a párod fizujától függ)

Szülés utáni egyszeri segély (az, amihez kell a 4 pecsét, ezt mindenki kapja, aki biztosított és vagy elég pecsétje) kb 60.000 (bár tényleg csak egyszeri, tartaléknak jó lesz, ha megszorulnál)

Ez olyan havi 60-70 ezer (ja, az ösztöndíj lemaradt, plussz még amit össze tudsz kaparni az egyetemtől segély, ilyen szoc.tám. szerű)

Mi ennyiből élünk jelenleg ketten, meg a pocaklakóm:)

Ja, meg egyedülállóként talán több CSP jár.

Az a fontos, hogy szeresd. Tudod milyen jó babacuccok vannak a turkálókban? Szinte újak (mivel hamar kinövi őket nem nyüvik el).

Elhiszem hogy félsz. Én is baromira félnék. De megcsinálnám, bizonyítanék mindenkinek és fityiszt mutatnék anyámnak is meg a pasimnak is.

Ne félj, az a csöppség mindenért kárpótolni fog. Hidd el!

Nagyon sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültél, tényleg. Jó döntést kívánok.

És gondolj bele, hogy ha egy barátnőd lenne ebben a szituban, te mit mondanál neki (akár a babával, akár a pasiddal kapcsolatban)? Szerintem ezt a srácot felejtsd el.

És abban igazad van, hogy majd már nem lehet visszacsinálni ha nem fog tetszeni. De ha már a kezedben lesz nem fogod egy percig se érezni, hogy vissza akarod csinálni.

Írj hogy mi van veled. Ha zavar a sok h**e, akár privit is írhatsz ha szeretnél.

13 hetes km

2009. júl. 22. 19:10
 52/90 anonim ***** válasza:
55%

hogy merészelsz fenyegetőzni? még hogy büntessen meg minket a sors? mit képzelsz?! Tanácsot kértél, mi adtunk, te meg fenyegetsz, átkozódsz! Na, tudod hova menj!

Amúgy szerintem is kamu, csak fel akar húzni minket, unatkozik! Még hogy kétségbeesett és utolsó mentsvár.... Tűnj el erről az oldalról, ne itt átkozódj!

2009. júl. 22. 19:13
 53/90 anonim ***** válasza:
56%
igazad van!Ez egy utolsó kis perszona aki nek mellesleg egy csepp lelkivilága sincs!Ne fenyegessen itt senkit sem mert akit Isten elitél valamiért az pont ő lesz!Hisz Ő követ el bűnt ha már itt tartunk!
2009. júl. 22. 19:17
 54/90 anonim ***** válasza:
49%

Megcsinálni megtudtad,most meg meg akarod ölni?!!!!

Az egy kicsi élő kis magzat,aki a világra akar jönni.

Egy életre bánni fogod,ha megteszed.És örülhetsz,ha utána még lehet gyereked.

6 hetes kismama

2009. júl. 22. 19:37
 55/90 anonim ***** válasza:
42%

Remélem amikor ujra leszületnél erre a világra majd neked se adnak esélyt és téged is ugyanugy elvetetnek ahogy azt a szerencsétlen kis csöpséget a hasadba aki semmiröl se tehet!!!!!

Én 22éves vagyok és mindensegitség nélkül bevállaltam apa nélkül!!!!Hozzá teszem gyerektartást semmit se fizet nekem!!És nem voltam kétségbe esve,azota lett párkapcsolatom is és ez a srác sajátja ként szereti a lányomat!!!

És te senkit Se átkozzál el innen közülünk!!!

Kamuzol az biztos!!!

Ha nekem ilyen problémám lenne biztos nem reklámoznám amugy és nem szenvednék ilyen látványosan!!!

Égő és szánalmas vagy!!!Huzzál erről az oldalról

2009. júl. 22. 19:45
 56/90 anonim ***** válasza:
33%

Tudod mit??

Sztem vetesd el.kinek kellene ilyen anya,mint TE !!

2009. júl. 22. 19:51
 57/90 anonim ***** válasza:
62%

Ha nem élsz otthon édesanyáddal, akkor hogy kaphatsz árvaellátást?Az csak akkor jár,ha otthon élsz.De saját lakás mellett pláne nem jár!Na én ebből gondolom, hogy kamu!.

A másik, egy 22 éves ember nem kisfiú, ahogy te írod.Nekem van 22 éves munkatársam, aki 20évesen lett apa, és nem adná a lányát semmiért!Szóval 22 évesen felelősséget lehet, sőt kell vállalni egy új életért!

2009. júl. 22. 19:53
 58/90 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudom itt mi folyik, de én már harmadszor írom, hogy senkit sem szabad bírálni.Lehet elkeseredett és segítséget vár, nem kell rágalmazni senkit.
2009. júl. 22. 20:00
 59/90 anonim ***** válasza:
70%
De arra van esze h átkozodjon igaz?mellette meg mindenkit lepontozzon aki elle van vagy más nézeteket vall!Szégyelje magát!
2009. júl. 22. 20:16
 60/90 anonim ***** válasza:
50%

Már bocsi, de árvaellátás jár akkor is ha nem otthon laksz. Ez tuti!!! Én amikor férjhez mentem és elköltöztem anyutól, írtam levelet a nyugdíjfolyósítónak, hogy ezek történke, új címem, új nevem van és ugyanúgy folyósították tovább az új nevemre!!!! És a hosszabításról is az új címemre kaptam papírt (egyetemen félévente kell). Úgyhogy sajna ezt rosszul tudtad. Egyébként mielőtt férjhez mentem utánajártam, hogy fogok-e kapni. Ja, és saját lakásom van, amit édesapám után örököltem!!!!!

Egyébként itt az előző pár hozzászóló szépen minősítette magát. Gyönyörű ország. Egy nő szüljön nem kívánt gyereket. Biztos azért gondoljátok, mert nincs a közeletekben olyan felnőtt (!!!!), akit annak idején kb a hátuk közepére se kívánt az apja (és a mai napig se). Sem ő, sem a huga nem tudta feldolgozni (pedig őt szerette az apa).... Ilyen életekre sok szükség van. Szegény ember... Milyen gyerekkora lehetett?? És ne gyertek az örökbeadással....

2009. júl. 22. 20:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!