Én vagyok az abortusszal vívódó lány! Még egy utolsó mentsváram van, ez megvalósítható?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Én írtam ezt a kérdést, abban azt írtam, úgy döntöttem megcsináltatom az abortuszt.
Egy utolsó esélyem van. Megtartom a babámat, élek teljesen egyedül vele egy panelban, aminek a számláit valószínű anyukámmal közösen fogjuk fizetni. Szóval neki a saját lakását és ezt is fel kel majd tartania, mert dolgozni nem tudok, be kell fejeznem a jogi egyetemet.Majd felveszek diákhitelt, megpróbálom behazudni valahogy, hogy kapjak gyedet, kapok még árvaellátást apukám után és felveszem az összes létező segélyt, amit ilyen helyzetben adnak.Család nincs, akire számítsak, abban reménykedhetek még, hogy időközbe na párom észhez tér és visszajön hozzánk.Ugyanis, csak akkor marad 100%ig mellettem, ha elvetetem a babát.
Így szerintetek érdemes megtartani vagy ekkora nyomorba ne szüljek gyereket?
Ne halgass senkire,csak a szívedre!
Te is tudod,hogy a szíved szerint megtartanád!
Ő már most egy kis élet :)
Ő jobban megérdemli a szereteted,mint a párod!
Érinti-e az árvaellátásra jogosultságot, ha a gyermek vagy életben maradt szülője házasságot köt?
Nem, az árvaellátást ezek a tényezők nem befolyásolják.
Gondolkodj már!!!! Ha kolis/albérletes vagyok és esetleg bejelentkezem (miért ne tehetném, ha mondjuk oda akarok levelet kapni, vagy orvoshoz járni), akkor nem kapok??????
És szted ha házasságot kötök majd anyámmal élek tovább??Pff... És ha pl van saját lakásom pesten (nekem volt, édesapám ott élt, örököltem) és beköltözök, mert az ELTE-re járok, akkor már miért is nem kapok????
Most akkor mivan? Elkényeztett csaj vagy, aki mindent megkapott, saját lakásod van...közben meg nyomorogsz?
Most akkor mivan? Egy helyen párod elhagyott, közben meg csak akkor hagy el, ha megszülöd a gyereket?
Most akkor mivan? Egyszer: Senkire nem számíthatsz, máskor meg anyukád fizetné a SAJÁT lakásod rezsijét?
Döntsd már el, hogy mekkorákat kamuzol, ne sajnáltasd már magad ennyire.
A véleményem az: védekezni 1000féleképpen lehet, tudod, b*szás előttre és b*szás utánra is vannak mindenféle kütyük is bogyók. Persze hiába a nagy jogi egyetem, ez nem jutott el hozzád. Aztán most befigyelt a kölök és te már rééégesrééég eldöntötted, hogy neked nem kell, mert k>rva kényelmetlen neked, és a fickódnak meg főleg (gratula a párválasztásodhoz, igazi főnyeremény az ember).
Gyilkold csak meg a kisbabád, hiszen a világ lecsodálatosabb teremtményei ezt érdemlik. És fejezd be a rinyálást és húzz innen a búsba.
Szia!
Amikor elöször kérdeztél, már írtam neked. Nem bírom ki, hogy most ne szóljak hozzá a témához. Én vagyok a 25 éves szingli , aki albérletben lakik és levelezőn járok főiskolára.
Most vagyok a 33.hétben, és 13 hetes voltam, amikor elhagyott a párom, de ha 10 hetes vagy 8 hetes lettem volna akkor is megtartom, mert ez lett volna életem legrosszabb döntése. Mi van ha nem lehet többé gyerekem, az abortusz után? Így is találhatsz párt, meg munkát és tanulhatsz is, a gyerek nem akadály. Egy percig sem gondoltam, hogy a párom vagy gyerek és az se érdekelne, ha soha nem akarná látni a babámat. Pukkadjon meg, biztos fájni fog neki... Nekem segít a család, de anyagilag nem nagyon tudnak, és nem is ez számít.
Ha egy értelmes nő vagy, akkor ne azon gondolkozz, hogy mennyiből lehet egy gyereket felnevelni, ha nem, hogy tudnád-e szeretni. Mert ha szereted, akkor mindenre képes vagy érte. Ha elveteted, mert a párod ezt kéri, mi lesz ha elhagy utána???
Gondolkozz!!! Minden pasi önző, tisztelet a kivételnek.
REmélem jól döntesz, és a baba érdekeit is nézed, mert most csak magadról beszélsz. Az ő érdekeit ki védi?
Üdv,
33 hetes kismami
23:07 vagyok (kettővel ezelőtti).
Méghogy minden pasi önző?? :) Imádom a gyermekem (és viszont), a szemem fénye, az én kis tündérhercegnőm, akiért mindent megtennék. Ha belegondolok, hogy "kikapartattuk" volna anno (ami eszünk ágában sem volt természetesen), rosszul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!