Ti hogy döntenétek? (abortusz)
Figyelt kérdés
Én nem vagyok abortusz párti, de most elbizonytalanodtunk. Hat gyönyörű gyermekünk van, és szerettünk volna egy hetediket is, utolsó gyerkőcként. A lényeg hogy sikerült, de nem úgy ahogy mi gondoltunk. Valószínűleg hárman vannak. Így viszont nem tudjuk, hogy bemerjük e vállalni vagy sem. Kíváncsi vagyok, hogy ti hogyan döntenétek, ha megfelelő anyagi hátteretek lenne. A legnagyobb gyerkőc is csak 2.os lesz, én meg nemsokára betöltöm a negyvenet.2012. aug. 2. 18:27
71/72 anonim válasza:
Nekem is küldjetek, kérlek. :-) Gondolom, a súlyuk miatt egy ideig még kórházlakók lesznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!