Ti hogy döntenétek? (abortusz)
szerintem fake.
6 gyerek a legnagyobb 2 osztályos, magyarul 8 éves, akkor évente szültél egy gyereket?
ezt orvosilag sem nagyon pártolják, nemhogy most 3as ikrek.
feltűnt hogy nem vagy abortuszpárti mivel vAn 6 gyerek..
nem értem minek ennyi gyerek????
jól jön a családi mi?
Istenem! Mekkora tirpák vagy utolsó!!!
Kedves Kérdező!
Eszembe sem jutna elvetetni, ez egy csoda! Biztos kapnátok támogatást mind anyagilag mind emberileg. Tartsátok meg, hidd el, soha nem bánnád meg!!!!!
Viszont, ha elvetetnéd, akkor egész életedben gyötörne a bűntudat!!!!
Kívánom, hogy jól dönts.
Sok boldogságot!!!
26+5 hkm
Hű, de gusztustalan volt az utolsó hozzászóló. Miért ítélkezel? Nem tudsz róluk semmit. Én azt gondolom, hogy a gyerek Isten ajándéka. Ha 3-at küld egyszerre, biztosan nem véletlen. Valószínűleg látja, hogy szerető család a tiétek, és gondos, jó édesanya lehetsz. :)
A legjobbakat kívánom nektek.
Hat en nem vallalnam.De nekem csak egy gyermekem van es nem is tervezek tobbet, ha esetleg vmilyen modon megis megfogannanak a harmasikrek akkor megtartanam oket termeszetesen.Igy lenne negy.Tobb gyermeket nem vallalnek jo anyagi korulmenyek kozott sem.Szerintem meg hat gyerekkel sem lehetseges minosegien foglalkozni egy szuloparnak nem hogy kilenccel.
Amugy ha hetet terveztetek akkor szerintem te eldontotted mar a masik ket baba sorsat is.
Sok boldogsagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!