Ti hogy döntenétek? (abortusz)
Figyelt kérdés
Én nem vagyok abortusz párti, de most elbizonytalanodtunk. Hat gyönyörű gyermekünk van, és szerettünk volna egy hetediket is, utolsó gyerkőcként. A lényeg hogy sikerült, de nem úgy ahogy mi gondoltunk. Valószínűleg hárman vannak. Így viszont nem tudjuk, hogy bemerjük e vállalni vagy sem. Kíváncsi vagyok, hogy ti hogyan döntenétek, ha megfelelő anyagi hátteretek lenne. A legnagyobb gyerkőc is csak 2.os lesz, én meg nemsokára betöltöm a negyvenet.2012. aug. 2. 18:27
51/72 anonim válasza:
Örülök h minden rendben:)
Szóval akkor mind a 9 gyerek kislány?
52/72 anonim válasza:
Hűha, 3x3 királylány! Ez igen! Nagyon tisztellek és csodállak benneteket azért, hogy ennyi gyermeket neveltek. Nekünk még csak két királylány van, de egy kis szünet után szeretnénk még két gyereket. De nekem olykor ez a kettő is olyan soknak tűnik. Hogy tudsz rájuk figyelni, hogy bírod türelemmel? Én sokszor olyan türelmetlen vagyok, de ki lenne türelmes, mint az anyukájuk?
A 6 lányka hogy várja a hármasikrek születését? Tényleg, hogy tudtatok ennyi lánynevet kitalálni? a picurikra van még/már tippetek?
53/72 A kérdező kommentje:
A türelemmel nincs gondom, szerencsére ( vagyinkább a kis korkülönbség miatt) szinte egész nap el vannak együtt, nincs nyávogás, hogy anyaaaa unatkozok, bár igencsak ketté állnak a fülem, szemem ha ezt hallanám. A lányok egyelőre nagyon várják a tesókat, aztán ez az utolsó hetekben mindig megváltozik. Névgondjaink sosem voltak, most is vagy 20-25 név van ami nagy eséllyel lehet a lányok neve, egyedül "A" babáé van meg eddig, ő Lujza lesz. A többieké még kérdéses.
2012. szept. 29. 22:35
54/72 anonim válasza:
Szeretem ezt a nevet. Apukám így hívott sokszor gyerekkoromban, Lujza. :-) Olyan jó volt a szájából hallani, senki más nem szólított így, csak ő, nem is ez a nevem. Most néha én is így hívom a lányomat, bár neki hasonló neve van, illetve becézhetnénk így is. (Alíz)
55/72 A kérdező kommentje:
Mi nagyon beleszerettünk!:)
2012. okt. 2. 16:26
56/72 anonim válasza:
Sok Boldogságot,egészséget a sok kislányhoz!:) Majd írd meg ha a másik kettőnek is megvan a neve.:)
57/72 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen, természetesen megírom, ha meglesz!:)
2012. okt. 3. 18:53
58/72 A kérdező kommentje:
Megvan a másik babó neve is, ő Hédi lesz. A harmadik név még egyelőre nincs meg, de reméljük, mihamarabb sikerül megegyeznünk. Természetesen azt is megírom. Egyébként minden rendben velük, A lányok makk egészségesek és szépen nőnek/fejlődnek.
2012. okt. 14. 14:05
59/72 anonim válasza:
Ez is nagyon szép név:) Örülök, hogy minden rendben.
Mire vagy kiírva?
60/72 A kérdező kommentje:
Köszönjük. Igazából pontos napot nem nagyon tudunk. Szerdán töltöm a 21. hetet, mivel elég sűrűn járunk dokihoz, így elég pontosan látja meddig maradnak még benn a csajok. A doki szerint még 15 hetet simán kibírunk. Hát legyen igaza, ennek mi örülnénk a legjobban, de majd látjuk. Amikor még egy baba volt látható akkor március elejét mondtak, de aztán kiderült, hogy hárman vannak, és azt mondta a doki, hogy felesleges előre napot kitűzni. Mindenesetre január vége lenne a legideálisabb. Majd meglátjuk.
2012. okt. 14. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!