Ti hogy döntenétek? (abortusz)
Ez megható történet volt, tényleg hősök a szüleid.:)
én is ugy gondolom ahol 6 gyerek után belefér egy 7.ik, és ugy gondoljátok tisztességesen fel tudjátok nevelni őket, taníttatni ruházni és legfőképpen mindre időd szakítani(szeretetben gondolom nincs hiány)
akkor a 9 is jöhet.
Ahol 7nek van hely 2vel többnek is.
De biztos vagyok benne hogy nagyon nehéz lesz, de szerintem ilyenkor kaphattok segítséget(mármint a mindennapi háztartási feladatokban és az ikrek gondozásában is ugy tudom 3asnál már jár.)De ha nem biztos van aki támogat titeket, és tud segiteni.
Gratulálok.
Mi 3at szeretnénk, de anyósomék szerint 2 bőven elég. Én ha tehetném szülnék egy rakat gyereket.:)
Nem vetetném el, mert úgy gondolom,-még akkor is ha ez nem egy népszerű álláspont-, hogy mindenkinek joga van az élethez, és nincs olyan ok ami miatt képes lennék a gyermekemet megölni.
Mi csak két gyermeket terveztünk, ám néhány hete kiderült, hogy babát várok. Nagyon nem jó most éppen az anyagi helyzetünk, mert férjem munkanélküli, én meg gyesen vagyok még,és ráadásul 38 éves leszek mire megszületik, de egy percig sem jutott eszünkbe az abortusz.
Gratulálok a babákhoz és a többi gyerkőchöz is!
Kívánom, hogy sikerüljön jól döntenetek.
Írd meg majd kérlek hogy döntöttetek.
Mi ugyan csak 3an vagyunk testvérek,én csak véletlenül becsúsztam 12 év után.Engem még megtartottak.De megtudtam később hogy anyám megint terhes lett.Elvetette.Később megint terhes lett,elvetette azt is.Iszonyatosan haragszok rá e miatt.Tudom hogy nem az én dolgom megítélni mit csinált 20 évvel ezelőtt,de így érzek.Mégiscsak a testvéreim voltak.És engem sem akartak megtartani,de végül mégiscsak megtartottak.Akkor Ők miért voltak mások?Nem vagyok én jobb annál a két kis halott magzatnál,nekik mégis meg kellett halniuk.Én így érzek sajnálom.:(
Mikor szültem egyik reggel felhoztak egy nőt. ugye bejött a szobába első kérdés rögtön a hanyadik baba első-második? A válasz az volt 8.:)Évente szült ő is..épp ment orvoshoz hogy elkötesse a petevezetékét mikor mondta neki az orvos hogy halasszák már el egy 8 hónappal későbbre mert megint terhes...Mondta hogy ha 5ös ikrek lettek volna ismegtartotta volna a babákat..csak azzal viccelődött hogy a férjének le kell tenni a jogsit buszra mert ugye személy autó az max 9 fős:)
Ők se élnek nagylábon..de valahogy mégis jut mindenre..sokat lehet tanulni a sok gyerekes családoktól sporolás terén..
Anyukámnak 15 testvérevan(nem vagyunk romák csak nagy családosok:))
Én valamiért kislány korom óta szerettem volna ha ikreim lesznek..ez vmi fura vágy..esélyem nem sok van mert még csak ismerni sem ismerek ikreket nem hogy acsaládomban lenne..tehát genetikailag nem sok eséllyel indulok....
De szóval ha félkarú,fél lábú gyerekkel lennék terhes sem dobnám el..mert egy baba sem ok nélkül születik..mert őket hozzátok küldték hogy még szebbé tegye az életeteket!
Gratulálok!
Nem vetetném el, isten ments! Soha!Ők nem tehetnek semmiről.Bent volt a pakliban, hogy többen lesznek.
Kitartás, sikerülni fog!
#16! Minden tiszteletem a szüleidé! Csodálatos emberek!
És persze te is az vagy kérdező!
Gondolj arra, hogyan szeretnek téged azok a kismanók a pociba! És biztos vagyok abba, hogy te is szereted őket!
Ha biztos és jó az anyagi hátteretek....van már 6 gyerkőc..nem lehetett semmi azokat sem eddg nevelni..DE!!!! mindez nekem úgy jön le hogy jól csináltad hiszen akkor nem lenne ennyi....biztos nagy türelmed van,és nagyon szereted őket,és ha ha tervben volt mégegy miért ne??
Szerintem nem véletlen hogy 3an annak..mint ahogy az sem hogy pont egy ilyen nagy családba érkeznének..pont hozzátok!!
Az én véleményem hogy bátran....biztos szerető,jó helyük lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!