Ti hogy döntenétek? (abortusz)
Figyelt kérdés
Én nem vagyok abortusz párti, de most elbizonytalanodtunk. Hat gyönyörű gyermekünk van, és szerettünk volna egy hetediket is, utolsó gyerkőcként. A lényeg hogy sikerült, de nem úgy ahogy mi gondoltunk. Valószínűleg hárman vannak. Így viszont nem tudjuk, hogy bemerjük e vállalni vagy sem. Kíváncsi vagyok, hogy ti hogyan döntenétek, ha megfelelő anyagi hátteretek lenne. A legnagyobb gyerkőc is csak 2.os lesz, én meg nemsokára betöltöm a negyvenet.2012. aug. 2. 18:27
41/72 anonim válasza:
Én s sok-sok türelmet és boldogságot kívánok Nektek!!!:)
42/72 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen mindenkinek!
2012. aug. 7. 09:26
44/72 A kérdező kommentje:
A 13.hetet töltöttem szerdán, eddig minden teljesen rendben, megvolt a down-kór szűrés, szerencsére semmi bajuk. A nemüket egyelőre még nem tudjuk. Ha valami új dolog van írok:)
2012. aug. 24. 20:48
45/72 anonim válasza:
Nagyon örülök, hogy minden rendben!
Boldog babavárást! :D
46/72 A kérdező kommentje:
Nem tudom olvassátok e még, de megírom a fejleményeket. Volt egy kis problémánk a múlheti uh-n kiderült hogy az A babánk nem nőtt 3 hét alatt szinte semmit, és akkor az orvos sem mondott biztatókat, bár minden szerve olyan feljett volt ahogy annak lennie kellett. Az eheti uh-n midnent rendben talált és A babánk is nőtt, ami nagyon jó, bár nem tudni még mi okozta ezt a növésleállást, és lesz e valami következménye, reméljük hogy szépen lassan utoléri a másik két babát és minden rendben lesz. B és C baba egyelőre szégyenlős, de A baba annál kevésbé, ő egy csoda szép(reméljük teljesen egészséges) kislány.
2012. szept. 16. 17:26
47/72 anonim válasza:
Gratulálok, remélem minden rendben lesz:)
48/72 anonim válasza:
Dejó,nőjjön csak a kiscsaj szépen!
49/72 anonim válasza:
Nagyon nagyon sok egészséget,és sok örömöt kívànok nektek a babàkhoz:-)))) Azért írjál,hogy mi van veletek!!Te hogy bírod???
50/72 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Én egyre nehezebben birom, a derekam majd leszakad minden egyes nap, de nem hanyagolhatom el magam, szerencsére semmi probléma nincs így nyugodtan ténykedhetek itthon, persze ne most akarjam átrendezni a házat, de nem kell ágyban feküdnöm. A szerdai vizsgálat szerint is midnen rendben van a babákkal, A babánk teljesen együtemben fejlődik/nő a másik két babával. És a család nagy örömére/bánatára, kinek éppen mi, a másik két leányzó is megmutatta magát, így három kiscsajjal bővül majd a kiscsaládunk. Kicsit sajnálom, hogy nem lesznek fiaim, de természetesen az a legfontosabb, hogy egészségesek legyenek.
2012. szept. 28. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!