Terhesek lennétek xanax 0,25 napi 1 szedése mellett hogyan döntenétek? Abortusz?
dehogyis!!!!
megkérdezném az orvost, hogy lehet-e baja a babának, de nem hiszem.
egyébként a megfogalmazásod értelmetlen.
köszi
továbbra is azt mondom, hogy nem lesz baja a babának, ha a terhesség előtt xanaxot szedtél. én antidepresszánst.
hogy terhesség alatt lehet-e, abban nem vagyok biztos, de pl. nekem kellett egy ideig seduxent szednem görcsök miatt.
menj orvoshoz, lehet, hogy csak gyógyszert kell váltani.
a 0,25ös ráadásul a leggyengébb.
szia. en 23 hetes vagyok es mult heten muszaly volt bevennem fel xanaxot (0.25 mg) 2-szer egy nap ket napig,mert vizsgam volt es rettenetesen izgultam.
En is nagyon aggodom, hogy lett e valami baja a babanak. Szerintem tobbet art neki a stressz. Mondjuk napi rendszereseggel szedni nem hiszem jot tenne. Inkabb probalj tanacsot kerni orvosodtol.
Egyebkent citromfu teat szoktam meg inni, ha nagyon nyugtalan vagyok,azt biztosan tudom, hogy szabad napi 2 cseszevel.
Majd ird meg mit mondott az orvos!
A legjobbakat!
szia.
ez az adag még annyira kevés, hogy bátran vállalhatsz babát. a gond hogy megfordult a fejedben az abortusz.
én rivotrilt szedek, ami megegyező a xanaxal, de nem fordult meg a fejemben hogy nem tartanám meg a babát. igaz hogy szerencsére én csak ritkán veszek be belőle, leginkább a frontok viselnek meg.
szerintem a dokid is azt mondja hoyg ilyen adag mellett csak nyugodtan. én 9 éve szedek gyógyszert, és mindig is zat mondta a dokim, ne aggódjak ezen, nem én vagyok az első kismama.
jó babavárást és ne aggódj :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!