Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesek lennétek xanax 0,25...

Terhesek lennétek xanax 0,25 napi 1 szedése mellett hogyan döntenétek? Abortusz?

Figyelt kérdés
Mit csináltátok, ha tudnátok nem a leszokás 6 év után egyik napról a másikra és terhesek lennétek? Az abortusz mellett döntenétek?
2010. jún. 3. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:

dehogyis!!!!

megkérdezném az orvost, hogy lehet-e baja a babának, de nem hiszem.

egyébként a megfogalmazásod értelmetlen.

2010. jún. 3. 10:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Kihagytam egy szót. Ha tudnátok , hogy a leszokás a xanaxról nem megy egyik napról a másikra, pedig a baba miatt muszáj lenne.
2010. jún. 3. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Szóval függő vagy. Mindenképpen kikérném hozzáértő orvos véleményét, mert ez nem ilyen egyszerű! Semmiképp nem döntenék orvos nélkül az abortuszról!
2010. jún. 3. 10:28
 4/7 anonim ***** válasza:

köszi

továbbra is azt mondom, hogy nem lesz baja a babának, ha a terhesség előtt xanaxot szedtél. én antidepresszánst.

hogy terhesség alatt lehet-e, abban nem vagyok biztos, de pl. nekem kellett egy ideig seduxent szednem görcsök miatt.

menj orvoshoz, lehet, hogy csak gyógyszert kell váltani.

a 0,25ös ráadásul a leggyengébb.

2010. jún. 3. 10:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Sokan terhesség alatt is végig szedik a xanaxot, ráadásul ez nagyon gyenge
2010. jún. 3. 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:

szia. en 23 hetes vagyok es mult heten muszaly volt bevennem fel xanaxot (0.25 mg) 2-szer egy nap ket napig,mert vizsgam volt es rettenetesen izgultam.

En is nagyon aggodom, hogy lett e valami baja a babanak. Szerintem tobbet art neki a stressz. Mondjuk napi rendszereseggel szedni nem hiszem jot tenne. Inkabb probalj tanacsot kerni orvosodtol.

Egyebkent citromfu teat szoktam meg inni, ha nagyon nyugtalan vagyok,azt biztosan tudom, hogy szabad napi 2 cseszevel.

Majd ird meg mit mondott az orvos!

A legjobbakat!

2010. jún. 3. 10:58
 7/7 anonim ***** válasza:

szia.

ez az adag még annyira kevés, hogy bátran vállalhatsz babát. a gond hogy megfordult a fejedben az abortusz.

én rivotrilt szedek, ami megegyező a xanaxal, de nem fordult meg a fejemben hogy nem tartanám meg a babát. igaz hogy szerencsére én csak ritkán veszek be belőle, leginkább a frontok viselnek meg.

szerintem a dokid is azt mondja hoyg ilyen adag mellett csak nyugodtan. én 9 éve szedek gyógyszert, és mindig is zat mondta a dokim, ne aggódjak ezen, nem én vagyok az első kismama.

jó babavárást és ne aggódj :-)

2010. jún. 3. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!