Lányok, Ti is ugy érzitek ha nagyon nagyon sok pénzetek lenne a gyerekneveléshez, állandóan terhesek lennétek?
Inkább úgy fogalmazok hogy ha megtehetném anyagilag hogy annyi gyerekünk legyen amennyit szeretnénk akkor négy gyerek lenne és ott már nem lenne gond hogy egy este apával mert nyilván tellne baby sitterre is nem a mamát nyúznánk - nyilván nem dolgozna akkor -
lehet hogy jövőre nyugdijba mehet még eldől és akkor lesz kistesó ... ennyit tudok
Én az első várandósságom után nagyon vágytam, hogy még átélhessem egyszer-kétszer újra. Aztán a második terhességem sokkal nehezebb volt, sokkal tovább tartott, és durvább volt a hányós időszak, felmerült, hogy baj van a babával, emiatt kb. 2 hónap telt el rettegésben, sokkal gyakrabban görcsöltem, harmadik trimeszter kész kínszenvedés volt mozgásilag... ennek ellenére persze szerettem ezeket a hónapokat, de utána már nem vágyok újabb terhességre.
De ha anyagilag megtehetnénk, még egy babát szívesen vállalnék, de az biztos, hogy most kicsi félelemmel vágnék bele a terhességbe.
Én most várom az első kisbabám, de nagyon imádom. Pedig volt gond nem is kevés...az elején majdnem elvesztettük,kórházban voltam, veszélyeztett vagyok, hatalmas a pocakom igy nehéz a mozgás és egy kis cukorbetegség is előjött.
Ennek ellenére bármikor vállalnám a következő terhességet, de anyagilag meg kell hogy erősödjünk a második babához. Ha lenne anyagi háttér akkor lehet lenne 3 vagy 4 gyerekünk, de a jelen helyzetünkben 2-vel be kell majd érnünk...
Ha megtehetném, mármint anyagilag, akkor a már meglévő kislányom és kifiam mellé még biztosan bevállalnánk 1 babát.
Magát a terhességet sajnos én terhességként éltem meg. állandó aggódások, és kétségek között. Persze ez most is megvan egy egészséges szinten, de nagyon jó vigyázni rájuk, gondozni őket. A szüléseim amik sima szülések voltak még szivesen átélném 1x. De nálunk az volt megbeszélve, h akármilyen is az anyagi helyzetünk (közepes jelenleg)2 gyereket vállalunk biztosan. Ha egyneműek akkor jöhet a 3. Ha nem akkor megállunk. De ha az anyagiak magaslatokba törnének, és látnám h mindhármat egyetemre is be tudom íratni, akkor mindenképp vállaljuk a 3.-at.
Imádtam amikr már a finisban voltam velük, magát a szülést is, és a kórházi tartózkodást is. Mind nagyon tetszett. A szoptatás maga a csoda, de minden kornak megvan a maga szépsége.
Egy 7 éves kislány és egy 1 éves kisfiú anyukája.
Ha tehetném anyagilag, szülnék vagy 4-5 gyereket, de nem a terhesség miatt, ert azt nem szeretem egy cseppet sem. De sajnos nem állunk túl jól, így csak 2 gyerkőc lesz ( 1 hónap múlva születik a 2.).
A terhességeket inkább mellőzném, csak a gyermek születését és a lelki részét látom benne szépnek, a többit nem (a terhestünetekre gondolok).
Hm...érdekes amit irtok! Egy kicsit átfordult ez a fonal amit én le akartam vezetni, de mindegy!
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!