Miért érzem úgy, hogy a babám állandóan a hüvelyemet rugdossa?
Figyelt kérdés
28 hetes vagyok, egész nap mocorog a pici, de sokszor nagyon kellemetlen. Mintha ki akarna jönni. Másnak is van ilyen?2011. okt. 12. 08:03
1/7 anonim válasza:
Igen és egyre rosszabb lesz.
gondolom már fejjel lefele van mert a fej szokta a méhnyakat nyomni.
2/7 anonim válasza:
Valószínüleg még a lábai vannak a hüvelyednél.
jóesetben be fog fordulni fejvégü fekvésbe akkor már csak a feje nyom majd.
nem akar kijönni csak mozog némelyik baba kissé erőteljesebben.
3/7 anonim válasza:
ha valóban rugdossa akkor még a lába van lent és a feje fent.
4/7 anonim válasza:
Én is pont ezt érzem és elég kellemetlen,az én babám tuti lábbal van lefelé mert most voltam uh-n,néha én is azt érzem hogy mindjárt kibújik.
20hkm
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A babám már a 18 hetes uh-n is fejvégű fekvésű volt. Sajnos rövid a méhnyakam, félek, hogy baj lesz a sok mocorgás miatt:(
2011. okt. 12. 09:38
6/7 anonim válasza:
nekem 25 hetesen fajvégű volt most 29 hetesen medence végű szóval forog.
7/7 anonim válasza:
szia,
nekem ugyanez, de az én babám faros még sajna.
a kis lábai vannak pont lefelé, és van, hogy akkorát rúg, hogy szó szerint éppenhogy nem pisilek be.
remélem befordul hamarosan, bár az se sokkal jobb, a fiam végig fejvégű volt és szétrúgta a bordáim...:)
kitartás!
26 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!