Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek a 26. héten tul...

Szerintetek a 26. héten tul korai mosni, vasalni a babára? En megtettem, mivel annyira unatkozom mar otthon es allandoan csak a manokara gondolok, igy legalabb lefoglalom magam. Amugy dec.31. -ére vagyok kiírva.

Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én kb. a 34. héten kezdtem el mosni, vasalni.

Mondjuk amíg dolgoztam, addig időm sem volt sok, de 26 hetesen amúgy is még korainak gondoltam volna.

Bár az nem gond, ha egy párat kimosol, kivasalsz, de az összeset szerintem még nem kell, addig még sok port összegyűjthetnek a ruhák, hiába teszed szekrénybe.

2011. szept. 22. 12:15
 2/7 anonim ***** válasza:

még nagyon korai.

próbálj meg mást kitalálni mert ha most mosnál vasalnál szülés elött még egyszer úgy is ki kellene mosni vasalni...

semmit se érnél el vele.

2011. szept. 22. 12:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Én nem vasaltam, egyik gyereknél sem 26. héeten még bőven dolgoztam.

Amúgy anno a fiammal 2000. 01 04-re voltam kkírtva, yilenkor még a részleges házfelújítás közepén voltunk, gyerekszoba is csak decemberbnen lett kész.

De a másodiknál sem tartottunk sehol 3 hónappal szülés előtt

Úhygogy unatkozni nem volt időm

2011. szept. 22. 12:18
 4/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

amit tudsz helyette.

mentsd el a receptjeidet szortírozd őket állíts össze egy receptfüzetet magatoknak , gyüjthetsz babarecepteket azt is kinyomtathatod egy kis füzetbe hónapok szerint illusztrálhatod... képekkel stb. ez sokáig leköt majd a neten dögivel vannak a bébiétel receptek és nem fogsz unatkozni.

fotóalbumot is rendszerezhetsz ilyesmik...

2011. szept. 22. 12:18
 5/7 A kérdező kommentje:
huha...akkor ezt elkapkodtam.Koszonom a valaszokat
2011. szept. 22. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a 28. héten mostam és vasaltam ki mindent, de nem bánom. Bent vannak a ruhák a szekrénybe, így nem lesznek porosak.
2011. szept. 22. 13:45
 7/7 A kérdező kommentje:
jajj de jo h nem vagyok ezzel egyedul,igaz te kicsit elobbre vagy mar de talan az a 2 het nem akkora elteres.en is gondoltam h beleteszem taskaba es ugy a szekrenybe igy talan eselye nem lesz beporosodni...
2011. szept. 22. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!