Állandóan éhes vagyok, eszek rendesen utána 5perc és újra éhes vagyok. Ha tudnék akkor egész nap csak ennék! Persze, amikor többet eszek, fáj is a gyomorszájam és a gyomrom, ti hogy kezelitek ezt? Más is van ezzel így?
Hányadik hétben jársz?
Én pont így voltam az első terhességemnél - de nekem (utólag) megállapították hogy a vitamin okoz nekem farkas étvágyat.
Egyébként így lett a hízás 25 kg a végére.
Mostmár okosabban csinálom, és csak ritkán veszek be vitamint, és főképp csak a terhesség elején.
Bizonyos mértékig érthető, hogy gyakrabban megéhezel, még ha a "2 helyett kell enni" közhely nem is igaz 100%-ig. Kicsit át kellene gondolnod az étrendedet, bár azt nem írtad, hogy mit és mennyit eszel. Nemterheseknél is gyakori, hogy pukkadásig eszik magukat valami olyasmivel, aminek a tápértéke 0, max megtölti az ember nyomrát ballaszt anyaggal. Rá 1-2 órával pedig szédelegnek az éhségtől.
Sok rostos étel, nyers zöldség és gyümölcs, tejtermékek, fehér húsok, teljes kiörlésű pékáruk. Ezek "munkára fogják" a gyomrodat is, mert idő kell a megemésztésükhöz, tehát nem leszel folyton éhes. Sok a vitamin és a hasznos tápanyag bennük, és nem mellesleg nem szedsz fel felesleges túlsúlyt.
Ugyan így vagyok. Én 16 hetesen kezdtem el szedni a MagneB6-ot, nekem attól lett étvágyam, már mást szedek de nem múlott el az étvágy, a magnéziumot meg muszáj szednem(görcsölök). Azóta viszont nagyon nehezen állom meg, hogy ne egyek, sajnos van eredménye is.. +12 kiló, csíkos fenék és combok..:(
Iszonyatosan szenvedek, hogy ne egyek ennyit, de egyszerűen képtelen vagyok.. Képes vagyok megenni ebéd után 3 nagy almát rá 1 órára majd éhen halok és mindegy, hogy mit eszek... Minden eredményem jó nekem is, egyszerűen csak "zabálnom kell":(
Nagyon rosszul érzem magam, próbáltam már ezeket a kismama diétákat, kenyér helyett puffasztott-rizst eszek, sok sok zöldség, gyümölcs, csak csirke és pulyka húst eszek(a terhesség előtt sem ettem meg a disznót se a marhát) de hát semmi eredménye.. Majd leadom a terhesség után..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!