Lányok, Ti is ugy érzitek ha nagyon nagyon sok pénzetek lenne a gyerekneveléshez, állandóan terhesek lennétek?
Nekem 6 hetes a kisfiam.Én végig aggódtam a terhességet,pedig minden rendben volt végig,végül betöltött 36. héten született császármetszéssel.Én már nagyon vártam a végét,de azért mert már a karjaimban akartam tudni Öt.Nem mondom,hogy nem voltak nehezebb időszakok (kánikula,állandó pisilési inger,Stb),de azért szerettem.A császár után elég durva fájdalmaim voltak,mégis mikor a dokim megkérdezte,hogy lesz e 2. gyerek,azonnal rávágtam,hogy persze,már alig várom,hogy újra terhes legyek.El se hittem amit mondtam,mert nem gondoltam,hogy egy darabig vágynék rá.Mindig is tudtam és tartom is magam az elgondoláshoz,hogy 3 gyereket szeretnék,ha megtehetjük anyagilag.Te hány gyereket szeretnél?Fiad vagy lányod lesz?
Amúgy a terhesség a világ legszebb dolga szerintem,csak ne mérgeznének minket mindenféle rémhírekkel.
11,53 vagyok.
Mire gondoltál, amikor feltetted a kérdést?
Írod, hogy nem ezt a vonalat akartad.
Kíváncsi vagyok, hogy értetted pontosan :)
Megmondom öszintén, eszembe nem jutott, hogy milyen nehéz érzelmileg, lelkileg is felnevelni egy gyereket. Mert hát ugye terhesség után csak megszületik...:)!
SZóval én magát a terhességet imádom. Nekem is már sokszor nehéz, de minden fájdalmaival, és szenvedésseivel együtt imádom!! Egész életemet végig kisérhetné...állandóan terhes lennék!!
Szóval nem gondoltam abba bele hogy a terhességből baba, a babából gyerek, a gyerekből kamasz...!
Az világos és egyértelmű hogy fel kel neveli, nehézségekkel jár, és egy gyereknél kevesebb "gond" mint 3nál, 4nél...!
Nem tudom értitek e mire gondoltam...?
Amugy fiúnk lesz, és nagyon várom már hogy kibujjon és meglássam, és ki sem fogom engedni a kezeim közül:) De lehet meg fogom siratni hogy a terhesség szakasz mint olyan az életembe lezárul, és tán soha többé nem lehetek pocakos kismama!:(
11,53 vagyok.
Így már értem :)
...de én akkor se lennék terhes állandóan. Nekem ez olyan mint egy zsákbamacska, nem tudom előre mi lesz. Én meg nem szeretem a meglepetéseket, eléggé földhözrgadt vagyok.
Már várom, hogy vége legyen a mostani (2.) terhességemnek.
Én nem szeretek terhes lenni!
Nem érzem a testemet sajátomnak és még csak nőiesnek sem érzem magam. Sajnos túl hiú vagyok ahhoz hogy elfogadjam magamat egy dinnye nagyságú hassal. Mindemellett imádom a születendő kislányunkat és alig várom hogy végre láthassam. De azt is alig várom, hogy visszakapjam a régi testemet és vele az önbizalmamat.
Mindenki másképp éli meg... De mindentől függetlenül tervezünk kistesót, mert ha terhesség nem is, de családfüggő vagyok. :-)
:)! Hm, ez is érdekes, mert én pl meg igy érzem magam sexinek:)!
TÉnyleg érdekes hogy mindenki mennyire másképp éli meg:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!