Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok, Ti is ugy érzitek ha...

Lányok, Ti is ugy érzitek ha nagyon nagyon sok pénzetek lenne a gyerekneveléshez, állandóan terhesek lennétek?

Figyelt kérdés
35 hétben vagyok, és még mindig imádom:)! Semmi gondom bajom nincs, és ha van is akkor is imádom:)! Már most tudom ha megszülök ujra terhes akarok lenni:)! Olyan jó:D!!!
2010. szept. 9. 08:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem 6 hetes a kisfiam.Én végig aggódtam a terhességet,pedig minden rendben volt végig,végül betöltött 36. héten született császármetszéssel.Én már nagyon vártam a végét,de azért mert már a karjaimban akartam tudni Öt.Nem mondom,hogy nem voltak nehezebb időszakok (kánikula,állandó pisilési inger,Stb),de azért szerettem.A császár után elég durva fájdalmaim voltak,mégis mikor a dokim megkérdezte,hogy lesz e 2. gyerek,azonnal rávágtam,hogy persze,már alig várom,hogy újra terhes legyek.El se hittem amit mondtam,mert nem gondoltam,hogy egy darabig vágynék rá.Mindig is tudtam és tartom is magam az elgondoláshoz,hogy 3 gyereket szeretnék,ha megtehetjük anyagilag.Te hány gyereket szeretnél?Fiad vagy lányod lesz?

Amúgy a terhesség a világ legszebb dolga szerintem,csak ne mérgeznének minket mindenféle rémhírekkel.

2010. szept. 9. 14:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nem érzek így. Nekem az első terhességem rémálom volt, úgyhogy ha fel is vetne a pénz, nem létezik, hogy még egyszer bevállaljam.
2010. szept. 9. 15:58
 13/18 anonim ***** válasza:

11,53 vagyok.

Mire gondoltál, amikor feltetted a kérdést?

Írod, hogy nem ezt a vonalat akartad.

Kíváncsi vagyok, hogy értetted pontosan :)

2010. szept. 9. 17:25
 14/18 A kérdező kommentje:

Megmondom öszintén, eszembe nem jutott, hogy milyen nehéz érzelmileg, lelkileg is felnevelni egy gyereket. Mert hát ugye terhesség után csak megszületik...:)!

SZóval én magát a terhességet imádom. Nekem is már sokszor nehéz, de minden fájdalmaival, és szenvedésseivel együtt imádom!! Egész életemet végig kisérhetné...állandóan terhes lennék!!

Szóval nem gondoltam abba bele hogy a terhességből baba, a babából gyerek, a gyerekből kamasz...!

Az világos és egyértelmű hogy fel kel neveli, nehézségekkel jár, és egy gyereknél kevesebb "gond" mint 3nál, 4nél...!

Nem tudom értitek e mire gondoltam...?

Amugy fiúnk lesz, és nagyon várom már hogy kibujjon és meglássam, és ki sem fogom engedni a kezeim közül:) De lehet meg fogom siratni hogy a terhesség szakasz mint olyan az életembe lezárul, és tán soha többé nem lehetek pocakos kismama!:(

2010. szept. 9. 17:37
 15/18 anonim ***** válasza:
14:25-ös vagyok.Hidd el le fogod tenni.Én is így gondoltam mint Te én is nagyon vártam és imádom babusgatni,de azért sokszor jó letenni.A baba születésével hirtelen véget ér az édes semmittevés és gyorsan annyi dolgod lesz,hogy azt se tudod majd,merre vagy előre.De én értem mire gondolsz.Még élvezd ki ezt a kis időt,hisz már bármikor kibújhat a 36. héttől és ha kibújt,ne gyászold a terhességet,hisz ha az anyaságot Neked találták ki úgy is lesz még gyereked,ha nem,akkor meg nem is fogsz újabb terhességre gondolni.De biztos nagyon jó anya leszel.
2010. szept. 9. 18:51
 16/18 anonim ***** válasza:

11,53 vagyok.

Így már értem :)

...de én akkor se lennék terhes állandóan. Nekem ez olyan mint egy zsákbamacska, nem tudom előre mi lesz. Én meg nem szeretem a meglepetéseket, eléggé földhözrgadt vagyok.

Már várom, hogy vége legyen a mostani (2.) terhességemnek.

2010. szept. 10. 11:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Én nem szeretek terhes lenni!

Nem érzem a testemet sajátomnak és még csak nőiesnek sem érzem magam. Sajnos túl hiú vagyok ahhoz hogy elfogadjam magamat egy dinnye nagyságú hassal. Mindemellett imádom a születendő kislányunkat és alig várom hogy végre láthassam. De azt is alig várom, hogy visszakapjam a régi testemet és vele az önbizalmamat.

Mindenki másképp éli meg... De mindentől függetlenül tervezünk kistesót, mert ha terhesség nem is, de családfüggő vagyok. :-)

2010. szept. 10. 14:26
 18/18 A kérdező kommentje:

:)! Hm, ez is érdekes, mert én pl meg igy érzem magam sexinek:)!

TÉnyleg érdekes hogy mindenki mennyire másképp éli meg:)!

2010. szept. 10. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!