Ti hogy döntenétek? (abortusz)
Figyelt kérdés
Én nem vagyok abortusz párti, de most elbizonytalanodtunk. Hat gyönyörű gyermekünk van, és szerettünk volna egy hetediket is, utolsó gyerkőcként. A lényeg hogy sikerült, de nem úgy ahogy mi gondoltunk. Valószínűleg hárman vannak. Így viszont nem tudjuk, hogy bemerjük e vállalni vagy sem. Kíváncsi vagyok, hogy ti hogyan döntenétek, ha megfelelő anyagi hátteretek lenne. A legnagyobb gyerkőc is csak 2.os lesz, én meg nemsokára betöltöm a negyvenet.2012. aug. 2. 18:27
61/72 A kérdező kommentje:
Ha még érdekel itt valakit, megvan a harmadik baba neve is: Milla. Nagy nehezen, de sikerült kitalálni, így lesz egy Lujzi egy Hédi és egy Mili babánk.
2012. okt. 19. 15:14
62/72 anonim válasza:
A 7. válaszolód vagyok. Azóta csak most olvastam a fejleményeket és nagyon örülök, hogy jól vagytok. Kivételes jó szülők lehettek, ha Isten ennyi gyermeket bíz rátok. Nagyon sok boldogságot, egészséget kívánok nektek!
34 hkm
63/72 A kérdező kommentje:
Tegnap este háromnegyed nyolckor világrajött a három királylány. Lujza 2150g 46cm, Hédi 1970g 45cm, Milla 1540g 42cm. Milinek voltak nehézségei a légzéssel kapcsolatban, de már önnálóan is képes rá. Mama és Lujzi,Hédi remekül vannak. Ha elérték a 2 kilót hazajöhetnek.
A büszke apuka.
2013. jan. 13. 20:46
64/72 anonim válasza:
Gratulálok. Sok boldogságot és türelmet a gyerkőcökhöz. :)
65/72 anonim válasza:
Gratulálok! Nagyon jó egészséget, boldogságot kívánok a családnak, nektek pedig még sok-sok türelmet, erőt.
67/72 anonim válasza:
Jaj, de jó, hogy jelentkeztetek!!! Jó egészséget, a kicsiknek gyors hízást!!! Tényleg, majd ha hazaértek, nem tudtok egy képet belinkelni róluk? :-)
68/72 anonim válasza:
Csak most olvastam ezt a kérdést és a kommenteket.
Gratulálok a babákhoz!
Kitartást és sok sok türelmet kívánok a lányokhoz!
69/72 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönjük! Ha mindhárman hazaértek akinek kell privátban küldünk képet!
2013. jan. 23. 11:10
70/72 anonim válasza:
Nekem kell majd kép!:)Gratula!Sok Boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!