Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogy döntenétek? (abortusz)

Ti hogy döntenétek? (abortusz)

Figyelt kérdés
Én nem vagyok abortusz párti, de most elbizonytalanodtunk. Hat gyönyörű gyermekünk van, és szerettünk volna egy hetediket is, utolsó gyerkőcként. A lényeg hogy sikerült, de nem úgy ahogy mi gondoltunk. Valószínűleg hárman vannak. Így viszont nem tudjuk, hogy bemerjük e vállalni vagy sem. Kíváncsi vagyok, hogy ti hogyan döntenétek, ha megfelelő anyagi hátteretek lenne. A legnagyobb gyerkőc is csak 2.os lesz, én meg nemsokára betöltöm a negyvenet.
2012. aug. 2. 18:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
62%
édesem rossz helyen jársz feltételezem a nők többsége azt mondta, hogy nem tartaná meg. gyönyörű a nagy család és csodálatos ajándék. hihetetlen erős nő lehetsz és csodálatra méltó vagy! még 3 gyermekkel bővülne a családod, ami mindenki számára ajándék lenne és gondolj bele milyen különleges családotok lenne.:) nemsokára betöltöd a negyvenet, de a többi gyereked egyre nagyobbak lesznek és mivel ilyen sokan vagytok mindig tud ki vigyázni a gyerkőcökre.:)
2012. aug. 4. 22:26
 32/72 anonim ***** válasza:
81%
Hidd el, kedves kérdező, három baba egyszerre nem véletlen. Ajándékok ők, és nem szabad elvenni az életüket. Nekem született egy beteg kisbabám, aki néhány hónapos korában meghalt. Az Ő létezéséig sem valószínű, hogy képes lettem volna abortuszra, de azóta már teljesen biztos, hogy nem lennék képes arra, hogy elvegyem egy gyermek életét, csak mert "sokadik" vagy mert nem a legjobbkor jön. Hármas ikrekkel nem lesz könnyű eleinte, de később meghálálja majd magát. Nagyon remélem, hogy jól döntötök!!!
2012. aug. 4. 22:30
 33/72 anonim ***** válasza:
Ahol 7et terveztetek,ott max fizikailag lenne megerőltető 9,szeretetben,anyagiakban nem lenne hiány,rutinotok meg van bőven:) megtartanám őket!
2012. aug. 4. 23:37
 34/72 anonim ***** válasza:
Megosszátok velünk, hogyan döntöttetek?
2012. aug. 5. 13:42
 35/72 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok-sok választ, és hoyg mind ilyen aranyosakat írtatok,(pedig számítottam a fújjoló kommentekre). Meghoztuk a döntést, nagyon nehéz volt, de sikerült, mérlegeltünk minden lehetséges helyzetet, és úgy döntöttünk hogy a babák maradnak! Próbálunk optimisták maradni annak ellenére, hogy nem lesz könnyű, de remélem komplikácó mentes terhesség elé nézek:)
2012. aug. 5. 21:17
 36/72 anonim ***** válasza:
Gratulálok, jól döntöttetek szerintem is. Örülök Nektek! :-) Komplikációmentes, szép babavárást kívánok Nektek!!! :-)
2012. aug. 5. 22:12
 37/72 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Szívem mélyén tudtam, hogy így döntetek!

Boldog babavárást!

2012. aug. 5. 22:20
 38/72 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek benneteket a dilemma miatt, de biztos vagyok benne, hogy nagyon jól döntöttetek. Remek emberek, szülők lehettek, nem véletlenül kaptatok ennyi AJÁNDÉKOT.

Sok-sok boldogságot!

2012. aug. 6. 08:01
 39/72 anonim ***** válasza:
:) Örülök,ez nem is lehetett volna másképp.:)
2012. aug. 6. 08:23
 40/72 anonim ***** válasza:
Gratulálok. Boldog babavárást.
2012. aug. 6. 12:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!