9-13 hetes kismamik. Van kedvetek beszélgetni?
:)
Nem tudom te hogy vagy vele Kicsisziv, de én 1 hete alig birok valamit is legyürni a gyomromba. Nincs különösképp hányingerem, egyszerűen szinte semmit nem kivánok. Te eszel rendesen?
Igaz nem lettem megszólítva de leírom a tapasztalatomat!!! :)
1. terhességemnél annyira sokat voltam rosszul az első 3 hónapban, hogy 3 kilót fogytam.. :/ Mondtam akkor a védőnőnek, de azt mondta nincs ezzel baj.Gondolom akkor hízni sem kötelező.Egyébként 12 kiló az átlag amit egész terhesség alatt felszednek a kismamák, és ez is inkább a vége felé.Az a felfogás, hogy egyél, mert kettő helyett eszel, már rég kiment a divatból, és elég hülyeség is szerintem.Így szednek fel az emberek 20-22 kilókat, aztán meg szenvednek a fogyival szülés után.
Én most is fogytam már 2 kilót.. :/ Nem is merek a mérlegre állni, mert csak rosszul leszek..elég az az orvosnál, majd ő mondja ha valami nem tetszik.Szerintem ha jól érezzük magunkat akkor nincs baj.
Úgy hogy nem, nem kell hízni! :)
Én 69 kg-malk, kb 6-7 kiló felesleggel kezdtem a terhességet, ja és 170 cm-rel. Azóta 1 kilót hiztam, de az a fura, hogy elötte rengeteget ettem, szinte mindne a hasamra és a combomra rakódott le, és azt gondoltam,hogy a babázás alatt még annál is többet fogok enni.Hát eddig szerencsére nem igy van, akár egy étkezéssel is kiborom egy nap, persze mellé mondjuk még egy kis gyümölcs, de általában reggelizni szoktam meg kb este 6 fele egy melegszendvicset benyomok, kora délutábn grapfruitot és epret szoktam enni, mert alig kivánok bármit is. A melegszendvivd mostanban megy, ha éhes vagyok, de más kaja nem nagyon.
Utolsó:: Igen, az én nővérem is orvos, ő is mondta, hogy felejtsem el ezt a kettő helyett evést, próbáljak minél több gyümölcsöt zöldséget meg levest enni, de azért húst is a fehérje miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!