30-33 hetes kismamik, nincs kedvetek végig beszélgetni ezt a pár hetet? Tarthatnánk egymásban a lelket!?
Szia!
Valami baj van? Miért kell tartani a lelket benned?
Szia
32 hetes vagyok:)
Valami gond van? Miről szeretnél beszélgetni?
Első vagyok. Én nem vagyok (már) terhes, de imádtam annak lenni, legalábbis az egyes terhességemmel végig. (az ikrekkel 30 hét után már ahogy írod, kicsit nehézkes volt minden, ráadásnak ott volt a 18-20 hós lányom. Az már tényleg nem volt annyira jó, 35 hetesen már azt mondtam, ezt az ellenségemnek se kívánom, pedig amúgy nagyon jó volt, csak az a mozgáskorlátozottság....) A lányommal végig szerettem az egészet.
Aludni mindkétszer jól tudtam, azzal hála Isten soha nem volt gondom terhességeim alatt.
Irigyellek, nagyon szeretnék még egy babát, még egyszer pocis lenni, de 3 kicsi gyerek mellett nem szedtem még össze hozzá a bátorságomat.
Ha van kedvetek, én is beszálok a beszélgetésbe, kicsit nosztalgiázni. :-)
Nekem is sokszor fájt a derekam, lányommal becsípődött egy ideg 34 hetesen, 1 hétig nem bírtam felállni bőgés nélkül, már császározni akartak, meg mr, meg stb, de hála Isten nyomtalanul elmúlt. Simán szülhettem. Érdekes hogy az ikrekkel nem jött elő ez a derékbecsípődés, pedig lényegesen nagyobb volt a súly, meg a pocakom.
Kitartás, még vissza is sírod párszor a pocakod. :-)
32 heteske vagyok:)
hát én nekem csak az elalvás nehézkes, folyamatosan hányingerrel küzdök alig tudok enni:/ meg manóka szétrugja az oldalam, és néha nagyon érzékeny pontokat talál el, ami még zavaró a néha rám rám törő légszomj, és olyankor a pulzusom is megugrik 150 közelébe, vagy többe:/
Szerencsére görcseim nagyon ritkán vannak. Ami most előjött a bokám fájdogál meg a fenekem... dokim szerint mert tágulok... 3 hete már egy ujjnyira nyitva volt a méhszájam, így sztem nem húzzuk ki a 40. hétig
Persze, csatlakozthatsz hozzánk Te is, aki már túl vagy a szülésen.
Ti mikor kezdtétek el inni/ha ittátok/ a málnalevélteát?
Nekem aztmondta a szülésznő, a felkészítőtanfolyamon, hogy a 32. héttől lehet inni, de mindenhol azt olvasom itt, hogy csak a 36.tól kezdték el inni.
Nem akarok bajt sem okozni, hogy korán kezdem, de az igazat bevallva, nem bánnám, ha nem 40 hétre jönne a csöppség, hanem 1-2 héttel korábban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!