30-33 hetes kismamik, nincs kedvetek végig beszélgetni ezt a pár hetet? Tarthatnánk egymásban a lelket!?
3.vagyok
Kb 11 kilónál járok. Hú, az az 5,2kg nagyon kevés, biztos nagyon csini vagy, kedves Utolsó. Nekem nincs gondom az alvással, csak sokat forgolódok és ilyenkor mindig felébredek.Na meg ha ki kell mennem a mosdóba, utána nagyon nehezen aszom vissza. Ti összepakoltátok már a kórházi cuccokat? A gyerekszoba is rendben van már? Én ma kezdtem el kimosni a ruhácskákat, meg összerakni a csomagot.
Egyébként amikor kicsit kellemetlen vmi a terhesség miatt, akkor mindig az vigasztal, hogy addig van nyugalom amíg odabent van. :) Egyébként meg örüljünk hogy a baba miatt vagyunk rosszul és nem betegség miatt. :)
Én 10 kilót hízta, eddig. 173 magas vagyok, és 61ről indúltam, de komolyan mondom, hogy csak a hasamra és a cicimre jött. Amugy nem értem hol lehet ennyi plussz rajtam. Mindig azt hittem, hogy ha ennyi felfog majd rám jönni, akkor akkora leszek mint egy bálna. :)
A csomagot már összepakoltam, mert kb 2 hete azthittem szivárog a magzatvizem, de hát csak a vizeletháztartásommal vannak gondok... (hihi :):):) )
A gyerek sarok (mert velünk lesz) még nincs kész, majd 2 hét múlva összerakjuk a kiságyat, már alig várom. :):):)
Én leadtam az elején 6ot, de azóta felszedtem 9et:D
tegnap voltam uh-n hízik végre a drágám, és tegnap íratkoztam fel a szülésfelkészítő tanfolyamra.
Homeos bogyókról semmit nem tudok, közelemben nincs olyan akinek lenne tapasztalata, a dokim meg még semmit nem mondott, majd vmit fogok szedni, sztem majd olyan két hét múlva neki állok, az itteni tapasztalatok alapján:)
32 heteske voltam, aki holnap tölti a 33at
Még én is fogok... főleg hogy a pici is most hízik, 3 hét alatt fél kilot szedett fel:))
32 heteske
Sziasztok!
Én 31 hetes vagyok még éppen, eddig 11 kg-t híztam. Érdekes, mert kb. egy hónapja semmit nem szedtem fel, nálatok volt ilyen időszak mostanában, hogy nem híztatok hosszabb ideig semmit? Mondjuk Költöztünk, lehet a sok tennivaló, meg stressz miatt sem jött rám semmi. Bár az ünnepek alatt rendesen ettem, amit csak megkívántam. Hm... nem tudom.
Na a homeos dolgokat légyszi majd írd le, miket ajánlottak, engem is érdekel.
Ez a +10 kiló kb 1 hónapja nekem is áll. Azóta nem hiztam. Bírom a körülöttemlévő "okosokat" akik azt mondják, hogy hú majd a végén jön a java...
Na én erre rákérdeztem, és akkor nő a kicsi a legtöbbet, így a pocakunk is, de ez nem feltétlenűl jelenti azt hogy akkor még felszedünk 6 kilót is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!