Olyan kismamákat keresek akik császár után természetes úton szültek. Lenne kedvetek beszélgetni?
Én a másik fél vagy,remélem nem baj hogy írok.Én vagyok az első gyerek és császárral születtem,mert farfekvésű voltam,emellett nem hallotak szívhangot.Tesóm rá 4 évre született és a vajúdás sem volt szörnyű anyunak és a kitolás sem.Pár nyomás alatt meglett.Könnyű szülést:)
17L
Megértem a kétségedet. Én is hasonló cipőben járok. Az első baba császáros volt, és nagyon szeretnék természetesen szülni. De mindig van vmi információ, vagy érzés, ami elkeserít, hogy nem fog menni. Sőt néha azt s megkapom, hogy meg se próbáljam. Megértem az ellentábor indokait is, de a szívem mélyén akkor is szülni szeretnék.
Sajnos segíteni többet én sem tudok. Csak biztatni, hogy higgy abban, amit szeretnél! Én is ezt teszem. Aztán a végén úgyis kiderül, hogy hogyan alakul.
Azért azt kívánom, hogy alakuljon úgy a szülésed, ahogy az nektek a leges-legjobb és ahogyan szeretnéd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!