3/22 A kérdező kommentje:
A 21 is jó :) Várjátok már a picit? Féltek a szüléstől? Kisfiú vagy kislány lesz? :)
2011. dec. 9. 18:20
4/22 anonim válasza:
Én már nagyon várom :) Érdekesmód egyáltalán nem félek a szüléstől. Sokan meg is lepődnek amikor ezt mondom:D Kislányt várunk :)
2.voltam
5/22 A kérdező kommentje:
2. válaszoló
Megvagytok a pároddal? Hány éves? Dolgozik? Bocsi, hogy ennyit kérdezősködök, csak érdekel, hogy alakul más azonos korú kismamák sorsa :)
2011. dec. 9. 18:29
7/22 anonim válasza:
első vagyok, írok privit én is :)
8/22 A kérdező kommentje:
Rendben. :)
2011. dec. 9. 18:50
9/22 anonim válasza:
sziasztok!én is 21 vagyok!egyetemista, tervezett babával!párom is 21 ő is jár egyetemre, de mellette ösztöndíjjal dolgozik.mi azért vállaltuk a babát, h ne a karrier épités közepén mondjuk 30 évesen szembesüljünk azzal hogy még nincs babánk!mi még csak 10 hete vagyunk együtt a babával:)de már most nagyon szeretem és várom h megérkezzen.5 éve vagyunk együtt a párommal, és nemsokára házasok is leszünk!persze nem a baba miatt!:)
10/22 anonim válasza:
Én 19 éves vagyok és25hkm. Kisfiút várunk:) pont az esküvő szervezés közepén derült ki, hogy jön a picur. Kérdező te hány hetes vagy? Fiú lany?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!