21/22 anonim válasza:
az én szüleim is 20- 24 évesen vállaltak engem, és azt mondták sosem bánták meg hiába volt nehéz!én is tervezett baba voltam az esküvő után 1,5 évvel!:) nekünk is tervezett a baba, hogy ottlehessen az esküvőnkön!anyumék minidig is azt mondták hogy fiatalon szüljek!mikor elmondtuk h jön a baba, megijedtek, de most már nagyon örülnek neki!majdnem minden vizsgálatra jön velem anyukám, és minden nap megkérdezik mi van velem, velünk:)ez nagyon jól esik!szóval nálunk mind a szülök mind a nagyszülök nagyon várják már a babát bár még hátra van a java!:) am mindenkinek boldog babavárást!:)
22/22 A kérdező kommentje:
Anyukám és a nevelőapám örültek a babának és első pillanattól kezdve támogattak. A vérszerinti apám a mai napig nem tudja elfogadni, de nem érdekel. Soha nem foglalkozott velem, de mikor megmondtuk neki, hogy terhes vagyok, akkor hirtelen fontos lettem és azóta csak piszkál!!!
2011. dec. 11. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!