Sziasztok!
19 éves vagyok és 32+2 hkm. :) Nem tervezett baba, érettségi után derült ki, hogy érkezik a trónörökös. Apuka nagyon örül neki, de ő idősebb jóval mint én és biztos állása van. Kisfiút várunk és rettentően félek a szüléstől. Főleg attól, hogy akkor indul meg, amikor senki nincs mellettem. Alig várom, hogy karomban tarthassam a második szerelmemet is! :)
Olyan irigy vagyok rátok, csajok :(
Én 21 vagyok, 2 éve stabil, szuper kapcsolatban. 17 éves korom óta szeretnék gyereket, olyannyira, hogy most harmadéves szülésznő vagyok az egyetemen :)
De sajnos az anyagiak nem engedhetik :( Sőt, ha így alakulnak a dolgok ebben az országban, még 30 évesen sem lesz gyerekem :( Pedig 4 gyereket szeretnék.
A párom is nagyon szeretne már babát, de azt nem merjük megkockáztatni, hogy akár apróságban is, de hiányt szenvedjen a baba.
Jó terhességet és könnyű szülést kívánok nektek :)
szerintem is jóval könnyebb fiatalon babázni és karriert építeni, mint meghalni együtt a kettőben 30 felett.. én sok gyerekre vigyáztam, és elég sok 35 éves anyuka nyögi ki a lelkét este 6kor mikor hazajönnek a 8 órás irodai munkából, és könyörög nekem hogy még vigyázzak egy kicsit a gyerekre mert annyira kivan attól hogy nincs már annyi energiája mint 10 éve.. elég sok anyuka mondta már nekem, hogy ha újrakezdhetné, korábban szülne. a gyerek nem nyűg, a gyerek nem probléma, de sok idő és türelem kell hozzá, ami életkorral csökken.. és egy gyereket 2 szülő nevel, 2 ember feladata, megosztásban. nehogy már ez a természetes dolog -hogy szülnek a nők..- akadályozzon a karrieremben... ha valaki el akar érni valamit, megtalálja a módját, nem kell hozzá mű "modern" nézeteket kreálni, miszerint megáll az élet egy gyerek mellett..
:)(1.válaszoló voltam...)
2.vagyok
Anyukám eleinte nem örült. Sőt ez enyhe kifejezés rá...
De aztán kb olyan 4hónapos lehettem, amikor már elkezdett érdeklődni a baba felől, kezdett megbarátkozni a gondolattal. Most, hogy mindjárt szülök, már nagyon várja az unokáját. Ő festette ki a szobáját is nagy örömmel :)
Apukám nem örül de nem érdekel, nem igazán tartom vele a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!