Gratulálok a babához! Én 31 hetes vagyok és kisfiú lesz :)
2011. dec. 9. 20:16
12/22 anonim válasza:
Igaz nem vagyok kismama,de én is fiatalon szültem.21 évesen.1,5 éves kisfiam van.Kérdezhettek nyugodtan.Szivesen beszélgetnék én is fiatalokkal.Encsi
2011. dec. 10. 07:11
13/22 anonim válasza:
Sziasztok!
19 éves vagyok és 32+2 hkm. :) Nem tervezett baba, érettségi után derült ki, hogy érkezik a trónörökös. Apuka nagyon örül neki, de ő idősebb jóval mint én és biztos állása van. Kisfiút várunk és rettentően félek a szüléstől. Főleg attól, hogy akkor indul meg, amikor senki nincs mellettem. Alig várom, hogy karomban tarthassam a második szerelmemet is! :)
2011. dec. 10. 09:27
14/22 anonim válasza:
Az oké hogy karrierépítés közben nem akartál gyereket.De hogy fogsz most gyerekkel karriert építeni?
2011. dec. 10. 09:34
15/22 anonim válasza:
Olyan irigy vagyok rátok, csajok :(
Én 21 vagyok, 2 éve stabil, szuper kapcsolatban. 17 éves korom óta szeretnék gyereket, olyannyira, hogy most harmadéves szülésznő vagyok az egyetemen :)
De sajnos az anyagiak nem engedhetik :( Sőt, ha így alakulnak a dolgok ebben az országban, még 30 évesen sem lesz gyerekem :( Pedig 4 gyereket szeretnék.
A párom is nagyon szeretne már babát, de azt nem merjük megkockáztatni, hogy akár apróságban is, de hiányt szenvedjen a baba.
Jó terhességet és könnyű szülést kívánok nektek :)
2011. dec. 10. 10:26
16/22 anonim válasza:
szerintem is jóval könnyebb fiatalon babázni és karriert építeni, mint meghalni együtt a kettőben 30 felett.. én sok gyerekre vigyáztam, és elég sok 35 éves anyuka nyögi ki a lelkét este 6kor mikor hazajönnek a 8 órás irodai munkából, és könyörög nekem hogy még vigyázzak egy kicsit a gyerekre mert annyira kivan attól hogy nincs már annyi energiája mint 10 éve.. elég sok anyuka mondta már nekem, hogy ha újrakezdhetné, korábban szülne. a gyerek nem nyűg, a gyerek nem probléma, de sok idő és türelem kell hozzá, ami életkorral csökken.. és egy gyereket 2 szülő nevel, 2 ember feladata, megosztásban. nehogy már ez a természetes dolog -hogy szülnek a nők..- akadályozzon a karrieremben... ha valaki el akar érni valamit, megtalálja a módját, nem kell hozzá mű "modern" nézeteket kreálni, miszerint megáll az élet egy gyerek mellett..
:)(1.válaszoló voltam...)
2011. dec. 10. 10:31
17/22 anonim válasza:
10.26os, remélem hamar úgy alakulnak a dolgaitok, hogy be tudjátok vállalni! :)
2011. dec. 10. 10:45
18/22 anonim válasza:
09:34! miért szerinted ez lehetetlen!?ha az embernek már van egy csöppsége akkor már semmit nem tud elérni az életben?16 éves koromban kezdtem el babysziterkedni, és takarítani, mára már annyi munkám van h több "alkalmazottra"is szükségem van!egy az egyik!a másik hogy nagyon keresett az én szakmám és már most 2 helyre várnak dolgozni, amit befejeztem a sulit!de ha nem lesz karrierem, én abba se fogok belehalni, mivel 25 éves koromra mindenem meglesz amire vágytam.és nem úgy fogok járni, mint a rokonom, h tanul dolgozik és 32 évesen szül egy babát, akit a szülei nevelnek fel, mert neki nincs rá ideje meg energiája!!minden dolgot csak össze kell hangolni, és minden csak akarat kérdése! de ez az én véleményem!és szerinted akik 17 18 évesen szülnek nekik sem lehet már jövőjük? mert minden csak a baba körül forog!?
2011. dec. 10. 10:46
19/22 anonim válasza:
Sziasztok! én januárban leszek 20 éves és úgy néz ki, hogy babát várok. 1 hete késik és csináltam már 2 tesztet is ami pozitív lett, viszont elég sűrűn fáj a hasam.:( Kedden megyek orvoshoz, remélem minden rendben van. Nagyon szeretnénk a kicsit. A párom 21 éves március óta együtt élünk, és több mint 1 éve dolgozunk mind a ketten, szóval lehet önállónak lenni ilyen fiatalon is és gyereket vállalni. Sajnos 1 ember nem örül ennek, mégpedig az anyukám... de remélem, hamarosan megbarátkozik a gondolattal ő is. Nektek örültek a szülők a babának?
2011. dec. 10. 20:10
20/22 anonim válasza:
2.vagyok
Anyukám eleinte nem örült. Sőt ez enyhe kifejezés rá...
De aztán kb olyan 4hónapos lehettem, amikor már elkezdett érdeklődni a baba felől, kezdett megbarátkozni a gondolattal. Most, hogy mindjárt szülök, már nagyon várja az unokáját. Ő festette ki a szobáját is nagy örömmel :)
Apukám nem örül de nem érdekel, nem igazán tartom vele a kapcsolatot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!