9-13 hetes kismamik. Van kedvetek beszélgetni?
Azért 2 hónap sok idő. Én tavaly, másfél hónapra mentem külföldre, akkor jó ötletnek tűnt, de annyira nem birtam a párom nélkül, hogy hazajöttem másfél hónap után. De ha ő jönne, engem semmi nem tartana itt. Német nyelvterület kilőve, mert én angolul beszélek.
Kitartást neked a 2 hónapra, de az jó, hogyha át tudod programozni az agyad arra, hogy ez az előnyötökre válik.
Hű de megállt itt a társalgás!! :)
Csajok adjatok nekem tippeket...igaz, hogy már 2. terhességemet élem, de ezzel nem tudok mit csinálni.Most reggel is, szépen felkelek, Wc miegymás, aztán mikor kezdeném csinálni a dolgomat (kislányomnak reggeli meg kakaó, meg nekem ultra gyenge kávé) egyszerűen elkezdek émelyegni és mennem kell ki bocsájtani a wr-be a savamat!! :( Egyszerűen nem tudok ezzel mit tenni.Kipróbáltam már, hogy iszok reggel valamit, pl hideg pohár víz vagy tej, vagy egyből eszek (mondjuk akkor megerőszakoltam magam, mert nem bírok egy ideig enni), de akkor is minden jön ki belőlem!! :( Pedig MagneB6-ot szedek..de még így is.Valami tipp?Vagy volt ilyen valakinek?Egyébként utána meg iszom a kávém és semmi bajom.Csak ez olyan rossz, hogy oda vissza rohangálok a WC még a konyha között reggel... :/
Jó reggelt!
ma reggel szörnyű fejfájásra ébredtem. De ma megyünk a 12.heti uh-ra nemsokára.
Szurkoljatok hogy minden rendbn legyel! :)
Szép napot!
Voltunk az uh-n. Szépen fejlődik, de még csak 11hét +1 napos, így a nyaki redőt és orrcsontot nem tudták lemérni, jövőhéten kell visszamennem. 41,5 mm és elvileg minden szerve épnek látszik. Hallottuk a szívdobogását is. Képet is kaptunk, de nem sikerült jól, remélem jövőhéten már jobbat kapunk.
Utolsó, majd irj te is mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!