Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9-13 hetes kismamik. Van...

9-13 hetes kismamik. Van kedvetek beszélgetni?

Figyelt kérdés
Ilyen idős kismamákkal szeretnék tapasztalatokat, érzéseket megosztani, Én 24 éves vagyok, mostanság már 11 hetes babás. Itthon vagyok, nem dolgozom, s mivel első baba, persze nagyon sokat foglalkozok a témával. Ha akarjátok nyithatunk valahol egy topikot is.
2012. máj. 21. 07:17
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
Sajnos-szerencsére az én férjemet már nem köti ide a munka... Három és fél évig dolgozott egy német pasas helyi cégénél, és elég szép summát hozott haza, ezért nem is voltunk rászorulva, hogy dolgozzak, a kedvesem azt mondta, nagyobb hasznomat veszi itthon. Azonban a külföldi befektető bemondta az unalmast, így onnan el kellett jönnie ősszel. Most azért vagyunk bizakodóak, mert ilyen tapasztalattal elég jó esélyei vannak, holnap hajnalban indul munkát nézni. :) Persze nagyon nehéz lesz az első néhány hónap, mert én időközben elkezdtem egy sulit, és azt be kell fejeznem, vagyis ha az emberem holnap munkát talál Osztrákiában, akkor augusztusig külön kell élnünk. Hát sok mindent kívántam a várandósságom idejére, de az egyedüllét nem volt ezek között... :( Persze a felsőbb cél lebeg a szemem előtt.
2012. máj. 21. 19:30
 32/56 A kérdező kommentje:

Azért 2 hónap sok idő. Én tavaly, másfél hónapra mentem külföldre, akkor jó ötletnek tűnt, de annyira nem birtam a párom nélkül, hogy hazajöttem másfél hónap után. De ha ő jönne, engem semmi nem tartana itt. Német nyelvterület kilőve, mert én angolul beszélek.

Kitartást neked a 2 hónapra, de az jó, hogyha át tudod programozni az agyad arra, hogy ez az előnyötökre válik.

2012. máj. 21. 19:44
 33/56 anonim ***** válasza:
Már van tapasztalatom, mert decemberben 3 hetet Németországban töltött. Nagyon el voltam keseredve, hogy egyedül kellett átvészelnem a karácsonyt és a szilvesztert... Szerintem most is csak a szám nagy, és már aznap este bőgve alszom majd el, amikor elmegy, de legalább addig tartom magam. :) És most a Kicsikénkért is erősnek kell lennem, nem úgy megy ám az, hogy anya felelőtlenül sír-rí, a gyerekre meg a frászt hozza a hormonjai által... :D
2012. máj. 21. 19:50
 34/56 anonim ***** válasza:

Hű de megállt itt a társalgás!! :)

Csajok adjatok nekem tippeket...igaz, hogy már 2. terhességemet élem, de ezzel nem tudok mit csinálni.Most reggel is, szépen felkelek, Wc miegymás, aztán mikor kezdeném csinálni a dolgomat (kislányomnak reggeli meg kakaó, meg nekem ultra gyenge kávé) egyszerűen elkezdek émelyegni és mennem kell ki bocsájtani a wr-be a savamat!! :( Egyszerűen nem tudok ezzel mit tenni.Kipróbáltam már, hogy iszok reggel valamit, pl hideg pohár víz vagy tej, vagy egyből eszek (mondjuk akkor megerőszakoltam magam, mert nem bírok egy ideig enni), de akkor is minden jön ki belőlem!! :( Pedig MagneB6-ot szedek..de még így is.Valami tipp?Vagy volt ilyen valakinek?Egyébként utána meg iszom a kávém és semmi bajom.Csak ez olyan rossz, hogy oda vissza rohangálok a WC még a konyha között reggel... :/

2012. máj. 22. 07:36
 35/56 A kérdező kommentje:
Nekem pont akkor kezd hányingerem enni mikor felkelek és iszom a kv-t vgy teát. Onnantól fogva egész addig amig magamba nem erőszakolok egy szendvicset. A legtöbbször még kaja közben is, de amint véggeztem pár perc és elmúlik. Próbálj még az ágyból 2-3 db kekszet megenni, és csak negyed óra múlva kelj fel.
2012. máj. 22. 07:58
 36/56 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!

ma reggel szörnyű fejfájásra ébredtem. De ma megyünk a 12.heti uh-ra nemsokára.

Szurkoljatok hogy minden rendbn legyel! :)

Szép napot!

2012. máj. 23. 05:41
 37/56 anonim ***** válasza:
Én szurkolok!!!Majd írd meg, hogy mit mondtak.
2012. máj. 23. 08:08
 38/56 anonim ***** válasza:
Hajrá, szorítok! :) Ne aggódj, minden rendben lesz!
2012. máj. 23. 09:29
 39/56 KicsiSzív 2 ***** válasza:
Szorítok neked hogy minden rendben legyen az ultrahangon!Én is ma megyek 12-re!
2012. máj. 23. 09:43
 40/56 A kérdező kommentje:

Voltunk az uh-n. Szépen fejlődik, de még csak 11hét +1 napos, így a nyaki redőt és orrcsontot nem tudták lemérni, jövőhéten kell visszamennem. 41,5 mm és elvileg minden szerve épnek látszik. Hallottuk a szívdobogását is. Képet is kaptunk, de nem sikerült jól, remélem jövőhéten már jobbat kapunk.

Utolsó, majd irj te is mi volt.

2012. máj. 23. 11:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!