9-13 hetes kismamik. Van kedvetek beszélgetni?
Szia.Én a héten leszek 13 hetes :) 23 éves vagyok, de az is már csak Június 1-ig...2. babámat váram, a lányom 16 hónapos.Én sajnos megyek vissza dolgozni Júniustól, de a lányommal szinte végig otthon voltam.Most közel sem vagyok annyira izgatott, mint 1. terhességemnél..inkább már túl szeretnék lenni rajta! :/ De persze nagyon várjuk már őt is.
Nem tudom..esetleg kérdezhetsz, vagy írhatsz te is valamit. (Én személy szerint eltűnök ma 9-től mert megyek nyakiredő vizsgálatra..kicsit félek..de remélem nem lesz baj, na meg viszem a lányomat is, mert apa dolgozik.Kíváncsi leszek, mert kisasszony még sosem utazott metróban..remélem nem lesz hisztis!!!)
Szia! 14 hetesen még beleférek? :) Ha nem, az se baj, csak kérdeztem.
A kislányt fel lehet késziteni, hogy ne hisztizzen: nézzétek meg, hogy kinek van piros táskája, vagy sárga ruhája, esetleg vigyél képeskönyvet, hogy lefoglald! :)
Szurkolok, hogy jó legyen az eredmény!
Kérdező! Boldog babavárást, és ne aggódj, mi is sokat foglalkozunk a témával! :D
26 éves km
Hát első lépésként megveszem neki a reggeli kimaradhatatlan kakaós csigát.. :) Meg most nagyon imádja az állatos kis könyvét!!!Az emberekkel is nagyon barátságos, majd keresek egy öreg nénit, azokkal mindig haverkodik!!! :D
Köszönöm a jókívánságokat!Ha végzek írok hogy mi volt..nem ígérem, hogy még délután, mert még majd meg kell főznöm, mert tegnap egész nap rosszul voltam! :( Tényleg!!Ti hogy álltok a rosszul létekkel?Az orvos mit javasolt rá?Nekem minden este be kell kapnom 1 MagneB6-ot, úgy néz ki használ, mert 1. terhességemnél szinte végig hánytam, volt, hogy naponta 2szer is..most meg jó ha heti 1szer van valami!! :)
És van valami megérzés, hogy kisfiú, vagy kislány?Emlékszem lányomnál már a pozitív tesztnél harsogtam, hogy lányom lesz (ami bejött, egyszerűen éreztem belül), most nagyon fiút szeretnék, de megint lány lesz szerintem..de nem is baj, lényeg hogy ép és egészséges legyen!!! :)
Szia én 12 hetes vagyok és most várjuk a párommal a harmadik negyedik gyerekeinket van már két gyönyörű fiunk így most bízunk benne hátha az egyik kislány lesz :) tudom,hogy ez nem az első terhességem de én mindegyiket elsőként élem meg főleg ezt mert ikrek nem laktak még a pocakban :).Én is itthon vagyok és nagyon szívesen beszélgetek veled bármiről :) ha gondolod :) .Jó baba várást :)
12hkm
Örülök, hogy vannak hasonló koruak itt. :)
Első és utolsó gratulálok a már meglévő babákhoz.
Én a héten leszek 11 hetes, vagy ma töltöm, még nem tudják pontosan. Szerdán megyek a 12.heti uh-ra, ott elvileg pontosabban megtudom.
Én nem érzem a babám nemét, illetve amikor még nem voltam terhes és a leendő kisbabámról álmodtam, mindig fiu volt, viszont a szivem mélyén talán egy picivel jobbanhajlok a kislány felé, de persze mindegy, csak egészséges legyen. Sajnos pont akkor küldtek el a munkahelyről, amikor kiderült a terhességem. Utánna néztem másikat, de elkezdtem minden másnap rosszul lenni, így nem birtam.
Ugyhogy itthon próbálom lekötni magam, de egy örökkévalóságnak tünik az is, hogya következő Uh-at várom, nemhogy a szülés ideje. :)
Ja én budapesti vagyok.
Én is spanoltam az oregekkel, amikor kicsi voltam! :)
Hűűű ikerek! Az durva! En is akartam ikreket, de rajottem, hogy akkor meg tobbet aggodnék. De biztosan nagyon izgi!
Nekem a legelejen volt egyetlen egy nap, amikor nem tudtam kikelni az agybol mert forgott a vilag, de egy kocka csoki megoldotta a dolgot es azota se voltam rossyul.
Sokan mondjak a gyomberes teat (gyomber gyoker két syelet), meg a kamillateát, ami nyugtatja a gyomrot. Citromos viz? cukor nelkul persze. Meg ragcsizni, bar igy konnyen felszaladhatnak kilok.
na ennyit tudok hozzáfuzni. :) Szép napot!
Médea persze hogy beleférsz. :))) Örülnék, ha minél többen lennénk, annál több tapasztalat.
Akik szültek már: fogadott orvosotok van, vagy ügyeletesnél szültetek?
Én még egyenlőre nem tudtam dönteni, hogy lesz e majd dokim vagy sem. A kórházról ahova tartozok, nagyon jókat hallottam többnyire, illetve az orvosokról és szülésznőkröl is. De persze, mindenkinek van rossz napja, és nagyon félek, hogy esetleg majd én pont egy ilyen rossz napot fogok ki. Ugyanis nagyon félek a szüléstől, bár tudom, hogy ez természetes, sokan szülnek.
Viszot amennyit elkérnek az orvosok, abból a pénzből simán kijön a babám induló csomagja, kisgy,babakocsi, ruhák stb. Szóval egyenlőre tanácstalan vagyok.
Ki mikorra van kiirva?
Bocsi, kicsit hosszu lett.:)
Az idő relatív!! :) És ez milyen igaz.Én emlékszem, hogy egy örökkévalóságnak tűnt az amire szülök.Főleg a terhesség vége a legnehezebb...akkor minden napot egy évnek éreztem..Aztán most visszagondolva, hipp-hopp elment, sőt már a lányom is lassan másfél éves, én meg megint pocakosodok!! :D
Tudom ezt mondták már, meg egyébként is tök közhelynek hangzik, de pihenj még most!!!De tényleg.Nem azt mondom, hogy egy rémálom 1 pici, de azért rendesen ki tud csinálni fizikailag.Nekem is mindenki azzal jött, hogy még most pihenjek, aztán legyintettem és mentem tovább..nem kellett volna! :D Most esélyem sincs pihenni a lányom miatt, mert ő meg folyamatos figyelmet igényel.Egy kis energia vámpír!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!