Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26-30 hetes kismamik, Nektek...

26-30 hetes kismamik, Nektek milyen sűrűn mocorog általában a babátok? Csak akkor amikor fekszetek vagy bizonyos óránként? Ha igen, hány óránként?

Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 09:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Általában akkor érzem,amikor fekszem,vagy kaja után.30hetes vagyok.
2012. máj. 19. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon változó és rendszertelen :) De legaktívabban akkor érzem mikor lefekszem, és szintén evés után! :)

26 hkm

2012. máj. 19. 10:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Mostanában elég sokat mocorog, de leginkább akkor, ha ülök, fekszek. Néha csak egy-egy pici mozdulatot csinál, általában este mocorog intenzívebben.

30 hkm

2012. máj. 19. 10:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem akkor amikor nyugodt állapotban ülök/állok/fekszem. Ha egész nap dolgom van és mászkálok vagy csinálok valamit, akkor alig. És ugyancsak evés közben és után. :-)

27 hkm

2012. máj. 19. 10:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem evés, de leginkább édesség után indul be :) Főleg hanyatt fekve, ellazulva érzem, de ülve is nyüzsög elég sokat, pár óránként. Ha fél napig nem érzek semmit, én "bekopogok" neki finoman és mindig elkezd mocorogni, van hogy picit, van, hogy kevesebbet és ha van kedve eleven lesz ha nincs alszik tovább én pedig megnyugszom :)

26hkm

2012. máj. 19. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!