Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Tudnatok tippet...

Kismamik! Tudnatok tippet adni szelgorcsre?

Figyelt kérdés
14hetes ikres pocakos vagyok es borzasztoan szenvedek a gazoktol. tud valaki valamit ra ami nem gyogyszer?
2012. máj. 19. 16:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Erre is jó a melegvizes fürdőzés. Mert ellazítja a beleket. (sok esetben hallhatod, h méhlaszító is, de jó a belekre is) Nekem is sokat segített. Csak kellemesn meleg legyen a víz, ne forró. Sőt ihatsz még zöldteát is. A meleg ital beindítja a bélmozgást. Nővéremnek egyszer egy természetgyógyász is mondta, mikor bélpanaszai voltak, h még a vizet is melegen kell innia. Le is rendeződött a problémája nagyon hamarr.
2012. máj. 19. 16:32
 2/8 anonim válasza:
Espusisan terhesség idején is szedhető.
2012. máj. 19. 16:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon koszi a gyors valaszokat! megprobalom a teat szerintem! tudom, h az espumisan jo,de most kene vmi es ugyeletes patika messze,kocsi nincs en meg veszelyeztetett terhesen nem szaladgalnek. ezert kerdeztem h vmi van e ami nem gyogyszer. de koszi! :)
2012. máj. 19. 16:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyébként 100%, h szélgörcsöd van és nem fájásod? Nem akarlak beijeszteni, de nem árt körültekinteni. Szorítok, h minden rendben menjen.
2012. máj. 19. 17:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen 100%, hogy szélgörcs. Terhesség előtt is sokat küzdöttem vele, már felismerem. És hát van amikor távozik is a szél, de néha olyan mintha beszorulna.Na mind1 , tuti h az! :) Köszi.
2012. máj. 19. 17:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Szülésznőm ajánlotta és egész jó:

borsmenta teát csinálj nagyon hígra, vagyis épp csak meglengeted a filtert a vízben, aztán megiszod.

Ezt akkor szoktam csinálni, amikor már "kész a baj".

Étkezések előtt vagy közben pedig Espumisant veszek be, és akkor egész jól csökken a mennyiség...

2012. máj. 19. 17:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Jujj, ami még eszembe jutott ánizstea. Még a babának is jó, amikor hasfájós.
2012. máj. 19. 17:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Hű köszi!! :) kipróbálom!!!!
2012. máj. 19. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!