Mit tudnátok ajánlani Nagyon erős megfázásra?
Sok folyadék, pihenés, ami belefér.
Egy hét általában, mire elmúlik.
Ha 38 fölé menne a lázad, azt csillapítani kell azonnal. Ami ezen túl van, azt meg szépen leküzdi majd az immunrendszered. Lehet, hogy a baba miatt kicsit lassabban, mint átlagosan tenné.
Jobbulást!
Inni és inni és inni. Minimum dupláját kell inni a normál folyadék szükségletednek, párásítani a szobában, és levegön lenni sokat.
Ami ilyenkor fontos, hogy ne száradjon tovább a légutak, és a száraz szobában kevés folyadék mellett csak táptalaj a virusnak vagy akár baktériumnak is. ezért mindenképpen sok sok folyadék, és jó levegö.
Ezt fogadd meg majd ha gyereked is lesz, ha nincs - kint még lázas, beteg gyereket is levegöztetni kell, mert kiszáradt nyálkahártya csak ront.
Én dokihoz tutira nem mennék.
Megfázásos tünetekre 100% hogy nem írnak fel semmit. Még nem terhesnek se, nem hogy terhesnek. Cserébe órákat sorba kell ülni, és a váróban egy rakás beteg ember, akiktől még be lehet valamit szedni...
Talán ha másfél hétig sem javulna semmit, de 4 nap után...
Bár lehet, hogy én laza típus vagyok, no meg ismerem az én házi orvosomat, persze biztos másé más...
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!