Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tudnátok ajánlani Nagyon...

Mit tudnátok ajánlani Nagyon erős megfázásra?

Figyelt kérdés
27+2 napos vagyok, és 4 napja iszonyatosan megvagyok fázva, és a torkom is fáj. A torkomra kaptam a gyógyszertárban Tantum Verdét, az jó is használ! Viszont ez az erős megfázás már nagyon idegesít:S. (Nem allergia, úgy tudom:)
2012. máj. 11. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Sok folyadék, pihenés, ami belefér.

Egy hét általában, mire elmúlik.

Ha 38 fölé menne a lázad, azt csillapítani kell azonnal. Ami ezen túl van, azt meg szépen leküzdi majd az immunrendszered. Lehet, hogy a baba miatt kicsit lassabban, mint átlagosan tenné.

Jobbulást!

2012. máj. 11. 12:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj el a házidokihoz!Nehogy gyulladás legyen a szervezetedben! Én sokszor voltam beteg az első terhességemnél sajna..2szer is kellett antibiotikumot szednem!! De jobb minthogy baj legyen!! Lehet nem is adna antit de tud adni olyant amit bevehestz!
2012. máj. 11. 12:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, viszont hál istennek lázam egyáltalán nincs, csak a fejem szokott inkább nagyon megfájdulni, ilyenkor veszek be egy panadolt!
2012. máj. 11. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Inni és inni és inni. Minimum dupláját kell inni a normál folyadék szükségletednek, párásítani a szobában, és levegön lenni sokat.

Ami ilyenkor fontos, hogy ne száradjon tovább a légutak, és a száraz szobában kevés folyadék mellett csak táptalaj a virusnak vagy akár baktériumnak is. ezért mindenképpen sok sok folyadék, és jó levegö.

Ezt fogadd meg majd ha gyereked is lesz, ha nincs - kint még lázas, beteg gyereket is levegöztetni kell, mert kiszáradt nyálkahártya csak ront.

2012. máj. 11. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Én dokihoz tutira nem mennék.

Megfázásos tünetekre 100% hogy nem írnak fel semmit. Még nem terhesnek se, nem hogy terhesnek. Cserébe órákat sorba kell ülni, és a váróban egy rakás beteg ember, akiktől még be lehet valamit szedni...

Talán ha másfél hétig sem javulna semmit, de 4 nap után...

Bár lehet, hogy én laza típus vagyok, no meg ismerem az én házi orvosomat, persze biztos másé más...

első

2012. máj. 11. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!