Mindig betartjátok, amit a gyerekorvos javasol? 15 hónapos lányomnak megfázásra Zyrtec cseppeket javasolta a mi dokink, ami elég erős allergia-ellenes szer.
Én nem mindig tartom be amit a doktornénink mond, kisfiamnak egy kis piros torokra is antibiotikumot ír ki.
Én a saját háziorvosunkkal szoktam konzultálni, és véleményt kérni, benne nagyon bízok.
én megbizom az orvosunkban és abban amit mond, bár hozzá kell tennem h nekem is meggyült a bajom vele, mert hőemelkedése volt a babának és mondta h nem lát semmit, és mint útólag kiderült nekem volt igazam mert baktérium okozta húgyúti fertőzésünk volt és ha én nem vagyok eléggé akaratos akkor komolyabb baj is lehetet volna. De így csináltattunk gyors pisi tesztett ami azonnal mutatta h gond van, azóta elhisz mindent nekem és nagyon jól megvagyunk egymással, én még adnék neki egy lehetőséget, beszéld meg vele és a védőnővel aki jér a babához h mi a gonddod és nekem így együttesen megbeszéltük és szuper lett a dr.nőnkkel a kapcsolatom.
üdv.17 hós kislány anyukája
Az a baj,hogy én kérdeztem tőle, de épkézláb választ tőle nehéz kapni, elkezd egy mondatot és nem tudni, milyen tök más témánál lyukad ki, még az olyan egyszerű kérdésre is, hogy piros-e a torka, arra is olyan választ ad, hogy alig lehet kihámozni belőle a lényeget, igen vagy nem, olyat ő nem tud mondani. És hiába kérdezek rá többször is egy dologra, "elködöli" a választ. Nemcsak én nem boldogulok vele, sokan panaszkodnak rá, és mindenki azt mondja, nem százas a doki.
Úgyhogy keressük a másikat, de nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!