Lehet hogy tényleg az anyatej erős neki?
Kislányom feneke illetve nunája körben tiszta vörös.
Ez azóta van hogy megszületett.Már kiprobáltunk minden fajta pelust illetve krémet és positörlöt.
De semmit nem javul elvittem születése után egy héttel az orvoshoz Ő irt fel valami lila kencént a fenekére álítólag gomba ölö de semmit nem javul.
Mindent kiprobáltunk már neki.
Én nem tudom szoptatni viszont hordjuk neki egy anyukátol az anyatejet.Neki viszont 8 honapos a kislánya.Ezt a tejet kapja az én négy hónapos lányom is.
Anyosom eddig mindig jó tanácsokkal látott el de már Ő sem tud semmit mondani.
Arra gondoltam hogy nem lehet erös neki az anyatej és a pisi marja ki neki ennyire mivel az erös tej álltal erösödik a pisije is?
Nem tudom értitek mire gondolok?
Szoval megissza atejet ezáltal erösebb neki a pisije és hiába teszem tisztában minden ébredés után kimarja a fenekét.
Nem hiszem, hogy van olyan, hogy erős anyatej. Biztosan a pisi csípi ki neki, próbáld ki az ec-t, hoa van rá időd, meg türelmed, hátha segít rajta.
Szerintem van benne valami....mikor a kérdést megláttam arra gondoltam, hogy biztos nem, hiszen az anyatej igazodik a baba korához, nem lehet gond...és mégis pont ezért lehet gond,mert egy 8 hónaposnak "való" tejet kap.
Amúgy biztos a pisi csípi ki?Milyen a széklete?Nem túl híg, az nem lehet a ludas?
Persze elviszem orvoshoz holnap miután beadtam a nagyobbat az oviba rögtön oda megyünk.
Szellőztetve van egy nap többször lemosom sima vízzel és utána kb.20 percig nincs rajta pelus csak egy textil pelust teszek a feneke alá hogy ne legyen minden tiszta pisi.
Kedves utolsó Olvasva válaszodat utána néztem és tényleg így van.Erre eddig nem gondoltam remélem nem ez lesz a gond.
Holnap mindenesetre elviszem dokihoz hogy nézze meg mert szerintem már nekem fáj minden tisztába tevés.
Köszönöm az eddigi válaszokat és várom a további ötleteket.
Voltunk dokinál írt fel neki antibiotikumot mert azt mondta elöbb ezt probáljuk ki ne menjünk rögtön ilyen olyan vizsgálatokra.
Hát nem tudom lesz e eredménye tegnap dél ota kapja még nem látok javulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!