Babam 5honapos. Anyatejes. Szeretnek adni neki gyumolcsot-kapott is almat, oszibarackot-de nem akarom az anyatej helyett adni. Hogy csinaljam?
Ilyenkor még csak kóstoltatsz.Mindig szopi előtt kell egy pár kanállal adni.Az 1. étkezést ráérsz még 2-3 hónap múlva kiváltani.
Egyébként miért kezded ilyen hamar?Hisz szoptatsz.Nekem lett volna tejem akkor biztos nem kezdem el 4 hónaposan! :) De mindegy is, mert te látod a babádon, hogy felkészült-e.Értem azon, hogy már nem elég neki a tej, meg hasonlók.
8 hósan az első étkezést kiváltani?inkább 7 hósan...nekünk kisfiamnak nagyon izlett minden,igy annyit evett h hamar kiváltotta a tejet...
de ha a kérdező nem akar étkezést kiváltani,akkor a szopi után adjon gyümit.
Nem értettem félre. :) Csak körül írtam..
Egyébként azért írtam 2-3 hónapot, mert pl nálunk már 1 hónapja ki van váltva 3 étkezés.Ismerősömnek is 8 hónapos a gyereke, és 1 is alig van.Szerintem ez gyerekeknél változó...
Nekem tápszeres a babám.Nekem el kellett kezdenem 4 hónaposan a hozzátáplálást, de akkor is csak sima vaníliás tejpéppel.Ezt kapta 1 hónapig.Ha anyatejes lett volna, akkor biztos nem teszem.Ne engedj a nyomásnak!!Azt tedd amit TE jónak látsz.Ha a babád teljesen jól el van még az anyatejeddel, akkor ez az 1 hónap már semmit nem számít.Ha nincs jele annak, hogy igényel több táplálékot, akkor ezzel az egész dologgal ráérsz.
Amúgy a hozzátáplálást levekkel szokták kezdeni.(almalé,őszilé).Ha esetleg még is bele vágnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!