Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tudnám növelni az...

Wendy86 kérdése:

Hogyan tudnám növelni az anyatej mennyiségét?

Figyelt kérdés
Kórházi tartózkodás miatt nem szoptathattam még a második héten (most 6 hetes a kisfiam), sok mindent kipróbáltam de csak nem sikerült összesen 15-20 ml-nél többre növelni a tejcit.így nem is szopik, mert nem jön a tej és csak ordít a mellemen. Kinek milyen tapasztalata van ez ügyben?
2011. okt. 18. 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:
2011. okt. 18. 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:
nem néztem az első válaszoló linkjét, így lehet, hogy ismétlek, de nekem az urtica urens ch5 homeós bogyó, alkohol mentes sör, nagyon sok folyadék, bőséges kaja (tésztafélék...),fejés szoptatás után, meleg fürdő, meg talán a szoptatós teák segítettek. (mondjuk én elkövettem a hibát, hogy folyamatosan, szinte mindet bevetettem, így hosszú távon "megszokja" a szervezet a teákat, bogyókat).Ha váltogatod, jobban hat talán..
2011. okt. 18. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Én sem olvastam az első linket, nálam a fejés vált be, a gyakori mellretétel, 100%-os narancslé (attól nagyon beindult a tej).
2011. okt. 18. 15:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 23. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!