Mit adhatok 10 hónapos babámnak vacsorára, amitől jól is lakik? Tehéntejet kaphat? Este már kevés neki az anyatej, szopi után gyakran ébred, és cicit kér. Tápszer, tejpép nem kell neki.
Adhatsz neki tejet is,bár mostanában sokan elhiszik,hogy árt neki.
De adj neki tartalmasabb vacsorát: kenyeret vajazva,vagy virslivel stb.
Nekem 9 hós a kisfiam és szinte már mindent eszik amit mi.Tehéntejet is kapott már felesbe és mióta kapott nem akarja meginnia tápszert.De semmi baja nem lett úgyhogy máskor is adok neki mondjuk heti 2x 3x és emelem az adagot.A kislányom is 10 hós volt mikor már rendes tejet kapott.Nem szerette egyik gyerek sem a tejpépet.Az ízlik nekki amit mi eszünk.És szerintem ez így van jól.Én nem abba a táborba tartozom aki a tejitalt veszi 3 éves koráig.És nem az ára miatt, mert meg tudnám venni.
Adhatsz neki vajaskenyér katonát sonkát...májkrémeskenyér.És bármily hihetetlen az én fiam már lekváros kenyeret is evett, szereti nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!