A babád hány hónapos volt, mikor már csak reggel, és este kellett neki tej/anyatej/tápszer? Mikor kezdted el vele a hozzátápit?
Jessus, akkor mi jól le vagyunk maradva...
6 hósan kezdtük a hozzátápit, most 7 hós, de szinte napi 2-3 kanálnál többet nem fogad el. Most megfázott, most meg egyáltalán nem akar semmit, csak a tejcsit...
Dehogy vagy lemaradva! Nem lóverseny ez. :)
11 hónapos, kb. egy hónapja próbálkozunk azzal, hogy napközben csak két szoptatás van, igaz, nálunk a délelőtti alváshoz kell, így a reggelit hagyjuk ki egyre töbször. Így most van egy délelőtti szopi meg egy esti, meg éjjel x alkalommal, sajnos elég rosszul alszik.
Szia.Anyatejes baba volt,igény szerinti szoptatással,5,5 hósan kezdtük a hozzátáplálást 1 évesen volt már csak reggel este cici,14 hóstól csak este ez maradt meg 16 hós koráig amíg szopizott.
szerintem se izgulj,csak szépen lassan,ne erőltesd,majd ráérez....egyébként amikor ő is beteg volt csak cicit fogadott el,még akkor is ha már 3 étkezést kiváltottunk....
KÖSZI CSAJOK!!!
akkor jó...vhogy én azt hittem, hogy 1 hónap alatt 1 szopit kiváltunk, de az is lehet, hogy még nem érett meg rá...pedig mikor mi eszünk, már csorog a nyála..:-DDD
Fiam (sajnos a korai 3 hónaposan elkezdett hozzátáplálás miatt) 6-18 hónapos koráig már csak reggel és este, után a 21 hónapos koárig csak este cicizett.
Másfél évesen kapott tejet, azelőtt reggelent tápszert is ivott acicizés mellett, másfél éves kora után feles tejet.
A lányom 2 éves, ő még reggel, du és este is ciczik, néha reggelente kér "kakaót", akkor csinálok neki babatejből max 1 dl-t, de van, hogy azt se issza meg.
Őt 6 hónaposan kezdtem el hozzátáplálni, 1 éves koráig még délelőtt is ciczett.
Tápszert nem kapott kiegészítésként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!