Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9-13 hetes kismamik. Van...

9-13 hetes kismamik. Van kedvetek beszélgetni?

Figyelt kérdés
Ilyen idős kismamákkal szeretnék tapasztalatokat, érzéseket megosztani, Én 24 éves vagyok, mostanság már 11 hetes babás. Itthon vagyok, nem dolgozom, s mivel első baba, persze nagyon sokat foglalkozok a témával. Ha akarjátok nyithatunk valahol egy topikot is.
2012. máj. 21. 07:17
1 2 3 4 5 6
 41/56 KicsiSzív 2 ***** válasza:
Örülök hogy minden rendben:) Nálunk azt mondta a doki hogy jók az értékek,50 mm-es a kis Drágánk!:) Lemért pár dolgot láttam de az én papiromra csak a crl-t irta meg az Nl-t.
2012. máj. 23. 15:05
 42/56 KicsiSzív 2 ***** válasza:
Bocsi NT
2012. máj. 23. 15:15
 43/56 A kérdező kommentje:
50 mm? Akkor majd 1 centivel nagyobb már mint a mienk. :) Biztos, hogy 11 hetes vagy?
2012. máj. 23. 16:27
 44/56 KicsiSzív 2 ***** válasza:
Tuti hogy 11 hetes vagyok,meg tudjuk a beültetés napját pontosan.10 hetesen meg 1 nappal "kisebb" volt.De a ti méretetek is megfelelő 11 hetesnek!Itt lehetnek eltérő mm-ek úgy olvastam.
2012. máj. 23. 17:10
 45/56 A kérdező kommentje:
Kaptál képet? :)
2012. máj. 23. 18:18
 46/56 A kérdező kommentje:
Nem nyitunk egy topikot valamelyik forumon? Tudja valaki hol kellene és hogyan? Én ehhez sajnos nem értek.
2012. máj. 24. 09:05
 47/56 A kérdező kommentje:
Na jól eltünt mindenki! :((((
2012. máj. 24. 18:04
 48/56 anonim ***** válasza:

Hát dobj fel témát! :)

Engem személy szerint eléggé megvisel a mostani időjárás.Tegnap fejgörcsöm is volt, és napok óta csak az ágyat tudnám nyomni..de sajnos nem tehetem, mert a lányomat el kell látnom, és mindenkinek meleg kaja kell..Plusz még a lányom is fogzik, úgy hogy az éjszakáink sem felhőtlenek.. :( Tegnap éjjel is 2szer sírt fel..pedig éjfélkor már magunk közé vettem, mert így legalább tudok valamit aludni..meg tegnap előtt lázas is volt, és ezért hihetetlen hisztis volt.

Úgy hogy most padlón vagyok rendesen!! :D

Meg a pocim is elég érdekes tüneteket produkál.. :/

Ha sokat állok akkor nyilalgat és nagyon megijeszt.Ma mondtam a páromnak, és csak legyintett, mert az előző terhességemnél is ez volt..Biztos igaza van, hisz ő volt a szenvedő alanya a terhességi hülyeségeimnek! :D Meg a doki is csak szépeket és jókat mondott.

Veletek mizu??

2012. máj. 24. 21:10
 49/56 A kérdező kommentje:

A nyilallgatás nekem is megvan, már kb 2 hete, sőt ezen a héten már olyat is éreztem mintha a hüvelybe nyilallna bele. Ezt nem nagyon értem, de gondolom nincs semmi gond.

És ha te vissza mész melózni akkor a gyerekkel ki lesz? Vagy megy bölcsibe? Egyáltalán nyáron valameddig van bölcsi?

Többiek, ti hogy vagytok?

2012. máj. 25. 06:53
 50/56 anonim ***** válasza:

Felváltva dolgozunk apával.Ő délelőtt, én meg délután.Papát meg be lehet ültetni 1-2 órára ha párom csúszna a meló miatt.Bölcsit néztünk, de közölték hogy még pocakosan jelentkezni kellett volna, hogy 2 évesen bekerüljön!!! :/ Ezt nem is értem..Én mikor megszültem fogalmam sem volt, hogy mikor megyek vissza dolgozni.Na mindegy..kicsit azon ki is borultam.

Amúgy a hüvelyembe való nyilalgatás nekem is meg van, de ahogy emlékszem ez csak rosszabb lesz. :) Mikor lányom már elég nagyon volt a pocimban, akkor nyomott alul idegeket, amitől még a combom is beremegett. :D Egy élmény volt..meg persze egy élmény volt amikor a különböző belső szerveimet támadta meg.Emlékszem, hogy jobb oldalon a bordáim még hetekig fájtak miután megszültem, mert annyira rúgta őket.Érdekes, hogy ez nagyon megmaradt.Még most 16hónaposan is fekve rúgkapál a lábaival, és születése óta egy izomtömeg a lába..

Na mindegy..Annyit tudnék írni erről, hogy sose lesz vége!! :D

Még annyi, hogy mostanában egyre többet gondolok arra, hogy mennyire lesz más a 2. baba..vagy lehet épp ugyanolyan személyiség lesz.Mondjuk remélem nyugodtabb...

2012. máj. 25. 08:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!