Ikres kismamik, vagy volt kismamik! Ti hogy viseltétek/viselitek a terhességet?
Nekem félidőig nem sok bajom volt, az eredményeim is jók voltak. Sőt, összesen 4x hánytam, szédelgős sem voltam.
20. héttől kezdve viszont minden egyre rosszabb lett... erős vashiány, csuklóalagút-szindróma, vizesedés, magas vérnyomás, végül toxaemia, pre-eklampsia. Félidőig viszont tényleg tök jó volt minden, rendesen dolgoztam, 100 km-ket levezettem, terhesjógára jártam, stb.
De ne ezt vedd alapul, pihenj, figyelj magadra, járj rendesen a vizsgálatokra, relaxálj.
Én is ikreket várok 12 hetes vagyok és nincsen semmi gondom szerencsére :-) csak a mellem feszül ès sűrűbben megyek pisilni ezeken kívül jòl vagyok de ez még csak az eleje,hogy később milyen lesz azt nem tudom :-))
Kitartást neked vigyázz magadra és a babákra.
12hkm
Nálam is így volt nagyjából ahogy írtad, de természetes. Mikor az első babámmal voltam terhes, akkor is fájt néha derék, stb, meg feszült a hasam, mert nyúlt, ikrekkel meg még jobban, mert gyorsabban nőtt a hasam.
Még most is mindenen el tudom magam bőgni, pedig már a fiúk is 21 hósak múltak.
Nem vagy kényes, nyugi. Nagyon boldog babavárást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!