Hogy viseltétek a terhességet a második babával, amíg még az első is kicsi? Csipelést, emelgetést stb.12 hetes vagyok.
Nekem vigyáznom kellett magamra,egy előző vetélés miatt. Kislányunk 1,5 éves volt,mikor a kistesóval terhes lettem. Ha muszáj volt,felemeltem,ha kellett nagyokat léptem utána. Délben meg lefeküdtem aludni a lányunkkal-az sokat jelentett! Nekem sem volt segítségem,amikor nagyobb pocak volt,akkor Apa tette bele és vette ki a kádból a nagyot... de itt meg is állt a segítségnyújtás.
Most kb ugyan ez a szitu,csak épp a 2. még izgágább,mint a nővére... amúgy ugyan úgy,csak akkor veszem fel,ha muszáj. Napközben most nem tudok lepihenni,este meg kivagyok,a fektetés néha katasztrófa a kicsi lányka által... de még bírom :)
Apuka szintén csak este /nem minden este segít annyit,hogy kiveszi a csajokat a kádból. Ugyan úgy magam csinálok mindent: itthoni meló,kert,oviba menés,boltba menés...
Ne aggódj,minden rendben lesz!:D
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyermekes,23hkm.
Nagyon jol hala Istennek. Persze egy-ket dolgot maskepp csinaltam. 14 honap a korkulonbseg, igy muszaj volt olbe venni a nagyot is, de megkertem, hogy alljon fel pl az agyra, hogy ne emelnem kelljen, csak tartani szinte es magamhoz venni. Vagy a babakocsit, gyereket, vasarolt cuccokat nem egyszerre vittem fel az emeletre (nem volt lift), hanem kulon-kulon. A gyereket lent kivettem ajton belul, osszecsuktam a babakocsit, gyerekkel felfutottam, beraktam a kisagyba, visszamentem a babakocsiert plusz cuccokert, ha az utobbi sok volt, akkor az egy harmadik kor volt.
Nalunk nem volt gond, 40. heten szultem.
Menj sokat a levegőre az segít a hányingeren+ ha lefárasztod a babád talán nagyot alszik du-án és akkor te is tudsz pihenni.
Nekem ez bevált, mondjuk nekem az volt a szerencsém, hogy már egy évesen szépen járkált.
Most is azon drukkolok, hogy a második fiam is járjon mire megszületik a harmadik.Nekem van egy 2.5 éves , 7hónapos és 11hetes vagyok.
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!