Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért vagytok olyan sokan az...

Miért vagytok olyan sokan az abortusz ellen?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy engem baromira nem érdekel, hogy ki hányszor kapartatja ki magát egy év alatt. Meg közöm sincs hozzá, de nem nézem le azt, aki csinálja, és nem akarok senkit sem rábeszélni arra, hogy tartsa meg a nem kívánt gyereket. Nyilván vannak, akik csak dugnak, mint a nyulak, és nem védekeznek, de ez az ő dolguk, majd a tizedik kapartatás után, mikor majd rájönnek, hogy családanyák akarnak lenni, és nem jön össze a dolog, majd akkor fájhat a fejük, de ez is az ő dolguk. Engem nem érdekel.

De miért kell egyből leoltani vagy lepontozni azt, aki az abortusz mellett szavaz?

2009. jún. 14. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
65%

Tudod, miért vannak tele a gyermekotthonok?

Mert a ro.hadék anyák nem mondanak le a gyerekről!!!!!!

Pedig tudja, hogy sosem fogja kivinni, de nem mond le róla!!! Ha pedig fél éven belül csak egyetlen egyszer, bármilyen módon jelentkezik, telefonál, vagy küld egy képeslapot a gyereknek, újra ketyeg a fél év, és ezért nem adhatóak örökbe szerencsétlen gyerekek!!! Ezért kell évekig várni azoknak a családoknak, akik örökbe fogadnának!!

A hospitalizáció fogalmát pedig nézze át, kolleganő mégegyszer!!!

2009. jún. 14. 23:39
 52/80 anonim ***** válasza:
33%

Kedves kérdező!

Én megmondtam,hogy vita lesz ebből!Jól egymásnak ugrasztottad a gyerekre vágyók és a gyerekre nem vágyókat!

Csak gratulálni tudok,remélem hamarosan törölni fogják a kérdésed!

2009. jún. 14. 23:41
 53/80 anonim ***** válasza:
65%

Jó, bocs, én is felhúztam magam egy kicsit (nem kicsit), nekem ez fájdalmas téma.

Annak is biztos fájdalmas, aki arra kényszerül, hogy elvetesse a babáját, de tényleg jó lenne előtte mindent megtenni, hogy ne jöjjön létre nem kívánt terhesség.

Jó éjt mindenkinek!

2009. jún. 14. 23:42
 54/80 anonim ***** válasza:
100%
Nagynénémék 2 éve várnak babára.Nagyon sok kritériumnak kell megfelelni(ami persze jó is,mert nem mindegy hova kerül a gyerek)De részben ezért van tele az árvaház és amár említett lemondó nyilatkozatok miatt!
2009. jún. 15. 04:24
 55/80 A kérdező kommentje:
Arról nem én tehetek, hogy egyesek nem tudnak normális hangnemben válaszolni a kérdésekre. Sőt, továbbmegyek. Feltettem egy egyszerű kérdést, és szinte kivétel nélkül mindenki kitér a rendes válaszadás elől, pedálózik, dobálózik. Elhiszem, hogy vannak, akiknek nem lehet gyerekük, de ez nem szerepelt a kérdésemben, hogy jaj te hány éve próbálkozol már. Erre vannak külön kérdések, de ez nem az.
2009. jún. 15. 07:19
 56/80 anonim ***** válasza:
64%

Igazad van, kedves kérdező, csak ez egy olyan kérdés, amelyről mindenkinek szubjektív véleménye van, vagy valamilyen személyes tapasztalatát osztja meg másokkal, ezért nem lehet meglehepődni, hogy érzelmeket is viszünk a kommentekbe. Te is leírtad a véleményedet, mi is ezt tettük.

Nyilván, ha már abortusz a téma, akkor az maga után von még jónéhány egyéb gondolatot.

És lehet, hogy hülyén hangzik egy kicsit, de az abortuszt valóban egy kicsit szembe lehet állítani az örökbe fogadással - ezen vitatkoztunk kicsit.

Én személy szerint felelősebb döntésnek tartom, hogy - ha már egészséges életet adhat egy anya, de a körülményei nem engedik, hogy nevelhesse a gyermekét - engedje, hogy éljen az a kicsi szerető, gondoskodó családi környezetben, és saját magát se tegye ki annak a nő, hogy a beavatkozás miatt nem lehet többé gyereke.

2009. jún. 15. 09:15
 57/80 anonim ***** válasza:
67%

Itt mindenki a saját hülyeségét fújja.

Akinek nem lehet gyereke az persze, hogy abortusz ellenes.

Két dolog van amiért egy nő mindenre képes, hogy legyen gyereke, vagy, hogy ne.

Ez így lesz míg világ a világ.

Mondjuk én elgondolkoznék azon is, hogy akinek nincs gyereke annak biztos oka van.

És nem tudnék úgy élni, hogy tudom, hogy van a világon valahol egy gyerekem, akiről x éve lemondtam.

16 éves korom óta nevelem a gyerekemet, és azért néztek le sokan,mert fiatal voltam. Nem bántam meg, hogy megszületett első pillanattól akartam őt. Idén ünnepeljük 10. szülinapocskáját.

(Elején már írtam kb.4.válasz)

2009. jún. 15. 09:20
 58/80 anonim ***** válasza:
31%
Ja bocs, első voltam
2009. jún. 15. 09:21
 59/80 anonim ***** válasza:
68%
Milyen OKA van?????? Ez elég gonoszul hangzik. Mire gondolsz??
2009. jún. 15. 09:24
 60/80 anonim ***** válasza:
55%
Nekem már van egy 5 hónapos kisfiam,és én azt mondom,hogy ha valaki elveteti a babáját csak azért mert fiatal vagy anyagi dolgok miatt,az remélem hasonló sorsra jut!!!!
2009. jún. 15. 09:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!