Miért vagytok olyan sokan az abortusz ellen?
Úgy értem, hogy engem baromira nem érdekel, hogy ki hányszor kapartatja ki magát egy év alatt. Meg közöm sincs hozzá, de nem nézem le azt, aki csinálja, és nem akarok senkit sem rábeszélni arra, hogy tartsa meg a nem kívánt gyereket. Nyilván vannak, akik csak dugnak, mint a nyulak, és nem védekeznek, de ez az ő dolguk, majd a tizedik kapartatás után, mikor majd rájönnek, hogy családanyák akarnak lenni, és nem jön össze a dolog, majd akkor fájhat a fejük, de ez is az ő dolguk. Engem nem érdekel.
De miért kell egyből leoltani vagy lepontozni azt, aki az abortusz mellett szavaz?
En sem vagyok ellene, szerintem mindenki el tudja donteni, hogy aktualis-e a baba vallalasa?!
Nalunk is kiszakadt a gumi es en ugy ereztem, hogy nem szulethet meg a baba mert nem tul erett a kapcsolatunk. De elobb tudni kell, hogy:
Egyedul neveltem a 3 eves lanyom es volt egy 1 eves kapcsolatom.
Igy gondolkoztam es nem ereztem azt, hogy ha egyedul maradnek akkor kepes lennek ket gyerekkel boldogulni. Igy az abortusz mellett dontottem, nem bantam meg mert nem sokara ra tenyleg szakitottunk.
Most van egy 4 eve tarto nagyon jo kapcsolatom, ha jonne a testverke, termeszetesen megtartanam! :))
Én elítélem. de nem azt, aki azért veteti el, mert mondjuk egészségileg van problémája.
A gond itt azokkal van, akik "csak dugnak, mint a nyulak" és a felelőtlenségük következménye képpen sorra gyilkolják a megfogant picurkákat. mindezt úgy teszik, mint ha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne! Közben meg más majd' belehal a fájdalomba, amiért nem lehet babája.
22:10 vagyok. Inkabb nem szulom meg mint hogy oda adja masnak. Ha mar megszulom akkor azt szeretnem en felnevelni. Sokan dobaloztok, hogy adjak oda masnak mint abortusz csinalni.
Ajanlom azoknak az Arvacska konyvet elolvasni nakik igy velekednek!
Nem minden gyerekkel jol akit orokbe vesznek!
huh... micsoda indulatok!
A mai világban létezik a fogamzásgátlás fogalma és módszere. Vannak, akik tudják, hogy nem akarnak gyereket, több gyereket, mégsem tesznek ellene semmit! És ha már megvan a baba, inkább megöletik, minthogy örökbe adnák, pedig több ezer gyermektelen pár vár egy kis csodára, tök mindegy, ki szülte.
Nem tudom már,hogy kik írták, de úgy érezték, hogy nem készek az anyaságra, a gyermekkel járó felelősségre. Megértem, mert az én anyukám is szeretett volna elvetetni egy gyereket, de végül is spontán ment el, már a negyedik baba jött volna. Hiába imádnak minket, felelősségteljes döntést hoztak, így is nehéz volt etetni, ruházni, taníttatni három gyereket.
Nem minden abortuszra menő nő potenciális gyilkos! Mindenkinek a saját lelkiismerete és belátása szerint kell döntenie ebben a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!