Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért vagytok olyan sokan az...

Miért vagytok olyan sokan az abortusz ellen?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy engem baromira nem érdekel, hogy ki hányszor kapartatja ki magát egy év alatt. Meg közöm sincs hozzá, de nem nézem le azt, aki csinálja, és nem akarok senkit sem rábeszélni arra, hogy tartsa meg a nem kívánt gyereket. Nyilván vannak, akik csak dugnak, mint a nyulak, és nem védekeznek, de ez az ő dolguk, majd a tizedik kapartatás után, mikor majd rájönnek, hogy családanyák akarnak lenni, és nem jön össze a dolog, majd akkor fájhat a fejük, de ez is az ő dolguk. Engem nem érdekel.

De miért kell egyből leoltani vagy lepontozni azt, aki az abortusz mellett szavaz?

2009. jún. 14. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
72%
Az senkinek a fejében nem fordul meg, hogy vannak olyan nők, akik nemi erőszak áldozatai? Talán meg kellene tartaniuk a babát (anyagi háttértől függetlenül)? Gondoljatok már bele azért néha mit beszéltek...borzalmas dolog az abortusz, de az sokkal borzalmasabb, ha örökbeadsz egy gyereket és 6 évig intézetben van, mert annál hamarabb nagyonnagyon keveset adnak ki és ott senki sem szereti..Én nem pártolom az abortuszt, nem volt soha és remélem nem is lesz soha, de felelősségteljesebb döntésnek tartom, mint a vakvilágba vagy a nevelőotthonnak szülni egy babát és ezzel 2 vagy több életet tönkretenni...elég ha az anya szenved az abortusz miatt...
2009. jún. 14. 22:21
 32/80 anonim ***** válasza:
64%
Persze mert valakivel nem bánnak jól akkor már senkivel...Adjuk már meg az esélyt!Nem kell ahoz örökbefogadni hogy valakivel rosszul bánjanak!Vagy óóó tényleg öljük már meg azokat a gyereket is akiket vernek úgy biztos jobb lesz.Ezzel nem azt mondom hogy jó az ha rosszul bánnak vele akkor is adjuk oda,de azért az esetek döntő többségében nagyon megnézik kinek adnak gyereket!Én még csak szeretnék babát,most próbálkozunk,semmi bajunk nincs szóval majd jönni fog,tehát én nem azért mondom,mert nekem nem adja meg a sors.Egyszerűen nem tudom elfogadni.Bármit is mondtok.
2009. jún. 14. 22:23
 33/80 anonim ***** válasza:
61%
Honnan tudod hogy a gyerek mit választana?Lehet azt a 6 év intézetet!Nem a halált!Legjobb barátnőm intézetis és azt mondja inkább így,mint sehogy.......Örül annak hogy él,létezik!
2009. jún. 14. 22:26
 34/80 anonim ***** válasza:
48%
Kedves utolsó valószínűleg nem sokat jártál árvaházban és nagyon keveset tanultál pszichológiát...javaslom olvass utána a fejlődéslélektannak...Másrészről, az abortuszosok nem tehetnek arról, hogy másnak nem lehet babája..szomorú, sajnálatos, hogy olyanoknak nem lehet, akik szeretnék, de bármilyen gonosz is a világ ez van, senki nem tehet semmiről.. és azért találták ki a 3 hónapos kort, mert addig nem babának hívják...brutális dolog, de tényleg gondolkozz már....ennyi erővel egészségügyi okokból sem lehetne elvenni egy babát, mert az már azért nem kell mert beteg?? Minden ellen és mellett lehet érvelni, de javaslom az agymunkát előtte mindenkinek...
2009. jún. 14. 22:30
 35/80 anonim ***** válasza:
92%

Én csak magamból tudok ki indulni,16 évesen kezdtem nemi életet élni DE és ez nagyon fontos volt annyi eszem,hogy gyógyszert írassak és VÉDEKEZZEM.Én úgy vagyok ezzel,hogy akkor jöjjön amikor én akarom van már 2 lányom és mind a kettőnél abbahagytam a gyógyszert és akartuk a férjemmel.

Megbeszéltünk jöjjenek.Én így gondolom jónak,mindíg van védekezési lehetőség.

2009. jún. 14. 22:37
 36/80 anonim ***** válasza:
60%
Szeintem meg hamár ver a szíve akkor él!Nem kell hozzá semmilyen tanulmány hogy tudjam mi a helyes és mi a helytelen!
2009. jún. 14. 22:39
 37/80 anonim ***** válasza:
72%
Ha tudod akkor biztosan ismered a hospitalizáció fogalmát és következményeit...és biztosan láttál ilyen gyerekeket...az meg, hogy él, tény, én is nagyon sajnálom, sok abortuszt el lehetne kerülni, viszont nem hiszem, hogy egy nemi erőszak után a legjobb anya is úgy tudna nézni a gyermekére, hogy "örülök, hogy vagy"...
2009. jún. 14. 22:42
 38/80 anonim ***** válasza:
69%
Tudom,ismerem a hospitalizáció fogalmát,nem vagyok analfabéta.De,ha valaki valamibe beleszületik,nem fogja érzékelni annyira,mintha mintha mondjuk 6 évesen választják el.Namármost.Keresztfiamat 2 évesen hagyta el az apja.Azóta nem látta.Semmilyen tünete nincs pedig már 7 éves...És a már említett barátnőmön sincs.Ez is olyan betegség ami csak előfordulhat.
2009. jún. 14. 22:48
 39/80 anonim ***** válasza:
65%
Bocsánat,anyját akartam írni.
2009. jún. 14. 22:51
 40/80 anonim ***** válasza:
55%
Látom tényleg ismered....hospitalizáció az anya gyermek kötődés hosszú részleges vagy teljes hiánya...apának nem sok köze van hozzá...és nem analfabéta aki nem ismeri, csak egyetemen tanítják azon belül is csak bizonyos szakokon...nekem ez volt a beadandóm témája..anya gyermek kapcsolat zavarai..nézz utána, vannak könyvek róla..és a hosszútávú következményekről..ha tudnád mi az nem 7 évesre, hanem 30 évesre hivatkoznál..ennyit erről...máskor majd próbálkozom egy versenyképesebb "vitapartnerrel". Senkinek sem akarok rosszat, pusztán próbálom megvilágosítani az embereket, hogy nem mindenki gonosz és buta, aki ezt a megoldást választja..
2009. jún. 14. 22:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!