Miért vagytok olyan sokan az abortusz ellen?
Úgy értem, hogy engem baromira nem érdekel, hogy ki hányszor kapartatja ki magát egy év alatt. Meg közöm sincs hozzá, de nem nézem le azt, aki csinálja, és nem akarok senkit sem rábeszélni arra, hogy tartsa meg a nem kívánt gyereket. Nyilván vannak, akik csak dugnak, mint a nyulak, és nem védekeznek, de ez az ő dolguk, majd a tizedik kapartatás után, mikor majd rájönnek, hogy családanyák akarnak lenni, és nem jön össze a dolog, majd akkor fájhat a fejük, de ez is az ő dolguk. Engem nem érdekel.
De miért kell egyből leoltani vagy lepontozni azt, aki az abortusz mellett szavaz?
Ja, lenézik azt aki elveteti a babát, meg azt is aki megszüli fiatalon. (16 voltam amikor az első fiam született)
Ha elvetetem akkor azért néznek le és nem csak itt, hanem mindenhol.
Talán mert itt ezen az oldalon a többség babás vagy babát akar,vannak olyanok akik régóta próbálkoznak és nem jön össze.Megtesznek mindent,elmennének akár a világ végére is minden pénzt megadnának, hogy babájuk legyen!
Hát nem fognak el nézőek lenni gondolhatod!
Jó kérdés,jó sók vita fog lenni!
Lehet ,hogy ezt is akartad!
Szerintem azért lehet, mert felelőtlenség védekezés nélkül "dugni, mint a nyulak", aztán meg úgy megoldani a "problémát", hogy kioltanak egy életet.
Nekem összeszorul a szívem az abortusz gondolatától.
Nem azért, mert annak a gyereknek olyan jó lenne "nem kívántként" ezen a világon, de szerintem az első perctől ÉL, és azért megölni valakit, hogy aztán újra csak felelőtlenül "dugjanak, mint a nyulak"...
Szerencsére senkit nem ismerek közvetlenül, aki ilyen lenne.
Itt meg nem szoktam "leoltani" senkit sem.
El sem olvasom az ilyenek nyavalygását...
A hideg ráz tőlük!
(az egészségügyi probléma miatti terhességmegszakítás persze más téma... őket nagyon sajnálom...)
Ha az abortusz nem zavar, akkor egy ettől jóval kisebb kaliberű "probléma", mint pl. a lepontozás, az miért zavar?
Mindenkinek magánügye eldönteni, hogy megtartja-e a babáját vagy nem. Az abortusz még mindig jobb megoldás, mintha megszüli az árokparton és otthagyja.
Viszont benne van a pakliban, hogy a beavatkozás miatt nem lehet többé gyermeke a nőnek.
Nekem személy szerint azért szorul össze a gyomrom, amikor megtudom, hogy valaki abortuszra készül, mert nem lehet babám, pedig nagyon szeretnék.
Ettől függetlenül nem ítélek el senkit ezért.
Nekem volt abortuszom, nem is voltam olyan "fiatal" 19 évesen, de olyan vkitől lettem terhes, akivel le akartam volna élni az életemet. Hát elvetettem a babát, bár nagyon bántam, sokáig tartott kiheverni, de nem kellett ahoz sok idő, hogy megtaláljam az "igazit". Most 22 múltam, és a férjemmel várunk babát. Visszagondolva, az a legjobb döntés volt. Nem igen lennék ezzel az emberrel most, ha megtartom a babát.
11+5 kismami
Tudod, manapság az esetek 99,99 százalékában meg lehet előzni a terhességet. Tabletta, óvszer, pesszárium, ha mégis történt valami akkor a 72 órás tabletta.
Aki ez után is terhes marad, annak vagy nagyon nagy peche van (pl. menstruáció mellett lesz terhes) vagy abszolút nem érdekli a dolog.
Igen nem értek egyet azzal, hogy manapság bárkinek (esetleg azt a 0,000001 százalékot kivéve) abortuszt kéne végeztetnie, hiszen annyi más lehetősége van.
Nem ítélem el, aki egyszer ilyen vagy olyan okból rákényszerül, de igenis elítélem azt akivel ez többször is előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!