Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért vagytok olyan sokan az...

Miért vagytok olyan sokan az abortusz ellen?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy engem baromira nem érdekel, hogy ki hányszor kapartatja ki magát egy év alatt. Meg közöm sincs hozzá, de nem nézem le azt, aki csinálja, és nem akarok senkit sem rábeszélni arra, hogy tartsa meg a nem kívánt gyereket. Nyilván vannak, akik csak dugnak, mint a nyulak, és nem védekeznek, de ez az ő dolguk, majd a tizedik kapartatás után, mikor majd rájönnek, hogy családanyák akarnak lenni, és nem jön össze a dolog, majd akkor fájhat a fejük, de ez is az ő dolguk. Engem nem érdekel.

De miért kell egyből leoltani vagy lepontozni azt, aki az abortusz mellett szavaz?

2009. jún. 14. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
79%
Ha anya az más...ez esetben is nézz utána mikor alakul ki a kötődés és mikor hagy nyomot, illetve mikor helyettesíthető teljesen vagy részlegesen, akkor erre is kapsz választ..
2009. jún. 14. 22:54
 42/80 anonim ***** válasza:
46%
Bocsánat,a tünetek leggyakrabban 4-5 éves korban jelennek meg..........ismételd át az anyagot!Lehet emberedre akadtál mégis?De úgy gondolom ez a topik nem a te elméd brillírozásáról szól..
2009. jún. 14. 22:56
 43/80 anonim ***** válasza:
44%
A bűncselekmények biztosan 4-5 éves korban...javaslom ne a google-t és a kisgyermekkori ekcémát nézd, hanem szakkönyveket, ha érdekel a téma...nem elmét akarok brillírozni, csak már nagyon unom, hogy állandóan az anyákat piszkálják, hogy így gonosz úgy gonosz, de fogalmuk sincs mit beszélnek...ugyanúgy ver a szíve egy beteg gyereknek is...az nem bűn??? Érdekesek vagytok ti nagyon...
2009. jún. 14. 22:58
 44/80 anonim ***** válasza:
55%
Na erre már inkább semmit:) Találkoztam már ilyen egyedekkel,nem kérek belőled köszönöm!Ha valaki rajtad kívűl tud valamit azt már biztos nem magának köszönheti!Jaaa és én meg javaslom olvass utánna az abortusznak,vannak könyvek is róla,hogy mit érezhet a gyermek(amit persze ti nem annak neveztek) és egy nagyon jó kisfilm is van róla.Ezt nézd ne a szakkönyveket...Mára befejeztem további jó gyilkolásra felbuzdítást és mindenkinek hasonló jókat,mint a piciknek!Éva
2009. jún. 14. 23:04
 45/80 anonim ***** válasza:
100%
Az anyukamat elhagyta az anyukaja es intezetben nott fel. Megis o a vilag legjobb anyuja!!!
2009. jún. 14. 23:07
 46/80 anonim ***** válasza:
87%
Akármilyen hihetetlen tudom mi az abortusz, amit ugyanúgy érez a beteg gyermek is...mint mondtam nem érvelek mellette, mindenki kerülje aki teheti, saját és gyermeke érdekében is..., de ezzel szemben láttam, amit az érez, akit nem kívántak...tudni kell mérlegelni kedves Éva..sosem volt abortuszom, kívánom, hogy ne is legyen, valóban ott vannak a fogamzásgátlók (óvszerek, tabletták stb.) Ha az anya egészségét nézzük, a tabletta ugyanúgy okozott meddőséget, mint abortusz..valóban jobb a babának ha nem fogan meg, minthogy abortuszra kerüljön a sor.., de szerintem a megerőszakolt nőket nem kérdezték meg, hogy szednek a gyógyszert vagy hogy húzzanak-e óvszert..
2009. jún. 14. 23:09
 47/80 A kérdező kommentje:
EGy kicsit elkanyarodtatok a témától. Csak egyet szeretnék hozzáfűzni az eddig leírtakhoz. Nagyon sokan dobálóztok azzal, hogy aki nem akarja megszülni a babát az adja be gyermekotthonba, mert sokan vannak, akik életüket odaadnák egy gyerekért. Ehhez képest, kérdezem én, miért van tele minden gyerekotthon? Ezek a gyerekek sajnos a kutyának sem kellenek! Ez egy csöpp ellentmondás a dologban, nem gondoljátok? ha valóban annyian fogadnának örökbe gyereket, akkor nem telt ház ezekben az otthonokban.
2009. jún. 14. 23:17
 48/80 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Igen való igaz, de sajnos ebben az árvaházak is bűnösek keményen. A másik, hogy sok anya úgy adja be a gyermekét, hogy aláír egy papírt miszerint nem mond le róla...így senkinek nem adhatják ki, majd 18 évesen kidobják...és ez nagyon nagyon sok esetben így van :( Abban is van valami amit te mondtál, több az "árva" gyermek,mint a gyermeket váró család :( Bár ne így lenne és minden babának lenne otthona. Mindenképp másképp állna az abortusz kérdéshez. Én, mint köztes véleményező is ellene érvelnék teljes mértékben, hiszen boldog családja lehetne és megfosztja ettől, de sajnos ilyet nem sokat láttam. Akinek van lehetősége tartsa meg, de bizonyára sokan mérlegelnek és nem véletlenül döntenek az abortusz mellett...ez alól kivételt képeznek a "mint a nyulak és nem érdekel mi lesz hogy lesz" típusú "anyák"...rájuk inkább nem mondok semmit...

A lefelé pontozóknak pedig üzenem, hogy elhiszem mindenkinek rossz, ha más véleményt hallanak, mint a sajátjuk, de el kell fogadni...soha nem fog mindenki egyformán gondolkozni...

2009. jún. 14. 23:23
 49/80 anonim ***** válasza:
57%

Az "Árvácska" c. könyvet javasló személy kommentje egyenesen sértő, és kikérem magamnak azok nevében is, akik hosszú évek fájdalmas hivatali procedúráján mennek keresztül azért, hogy más gyermekét szeretetben nevelhessék, és családot biztosítsanak számára!!

Már nem azért fogadunk örökbe a "lelencből", mert az állam pénzt ad érte, hanem, mert sajátunk nem lehet!!

Szerintem aki ilyet mond, hogy inkább abortuszra megy, minthogy másnak adja a gyerekét ... kegyetlen vagy, és neked kellene azoknak a nőknek a helyében lenni, akik hiába szeretnének babát, NEM LEHET!!

Nem érdemled meg, hogy anya legyél!!

2009. jún. 14. 23:30
 50/80 anonim ***** válasza:
79%
Az utolsó válaszolóval együtt érzek és nagyon sajnálom, hogy így alakult :(:(Nem akarok rajtad példálózni, elnézést, ha bántó, de látjátok, hosszú évek, pedig a gyermekelhelyezést a lehető leghamarabb kellene elintézni...fájdalmat okoznak a gyermekre váró családnak, és a gyermeknek...ezért említettem a mérlegelést...olyan döntés, amit helyesen nem lehet meghozni...még mindig maradok köztes véleményező a fő kérdés iránt. Remélem kedves utolsó mihamarabb sikerül a gyermekáldás nektek! Tiszta szívemből kívánom!
2009. jún. 14. 23:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!