Miért vagytok olyan sokan az abortusz ellen?
Úgy értem, hogy engem baromira nem érdekel, hogy ki hányszor kapartatja ki magát egy év alatt. Meg közöm sincs hozzá, de nem nézem le azt, aki csinálja, és nem akarok senkit sem rábeszélni arra, hogy tartsa meg a nem kívánt gyereket. Nyilván vannak, akik csak dugnak, mint a nyulak, és nem védekeznek, de ez az ő dolguk, majd a tizedik kapartatás után, mikor majd rájönnek, hogy családanyák akarnak lenni, és nem jön össze a dolog, majd akkor fájhat a fejük, de ez is az ő dolguk. Engem nem érdekel.
De miért kell egyből leoltani vagy lepontozni azt, aki az abortusz mellett szavaz?
21:30 as vagyok
Tessék, feltettek egy kérdést, én leírtam életem legnehezebb döntésemnek a menetét, amivel igen nehéz együtt élni, és a sok okos pontoz lefel. Nem kell elítélni senkit se, mert lehet, hogy másnak még vannak durvább dolgai is.
Nem vagyok se ellene, se mellette. Mindenki döntse el saját maga, hogy meg tudja-e tartani, vagy sem...
De igaza van az előttem szólónak, vannak módszerek, amikkel ki lehet védeni a terhességet.
Nekem is csak az fáj, hogy babát szeretnénk, és nem jön :-(, némely leányzó meg röhögve meséli, hogy 17 évesen ez már a harmadik abortusza.
Az első válaszolónak üzenem,hogy gondolkodni kellett ,volna és akkor nincs patt helyzet...
Abortusz ellenes vagyok igen,mert senkinek nincs joga kioltani egy életet ha egészségügyi oka nincs rá!Gyilkosság!Legyünk felelősség teljesek és akkor az esetek 99,9 %-ban nincs gond!ennyi!És hamár dugnak akkor vállalják a következményeket!Gondolom akkor nektek az sem gáz amikor a kisbabát születés után beledobják a wc-be,vagy agyonütik és elássák hiszen óóóó olyan fiatal,hogy legyen anya vagy éppen nincs annyi pénz...ja hajrááá...
...még nem találkoztam olyan abortuszon átesett nővel, aki ne bánná, amit tett...
...még 10-20 év után is... sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!