17 évesen, ha nem akarsz abortuszra menni, a szüleid kötelezhetnek rá?
ugyan az a pasi vagyok aki az előbb írt. Már jó pár napja hallom amit a párom felolvas, hogy hogy osztjátok a kérdezőt, rendszeresen negatív kritikákkal. Ahogy ezen az oldalon böngészek hát elég meglepő fellépéseket tapasztalok. Én elítélem az emberölést! Minden élet számít, még a legjelentéktelenebb tűnő is. Akkor ti ahogy látom az abortuszt javasoljátok. Hát gratula a sok gyilkosnak!!!
Ti mért nem lettetek abortusz áldozatai???
Amúgy meg van itt olyan aki abortuszra készül, de nincs rá pénze, belinkelem, rákattintotok és lehet bálványozni, dicsőíteni, isteníteni sőt gyűjtsetek már neki, mert nincs arra pénze, hogy öljön. :(
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
A pasinak!
Szerinted az jó tanács hogy ha a szülei nem fogadják el a gyereket akkor ott hagyja őket?A kérdező járna rosszabbul.Nem számíthatna a párján kívül senkire.
Ja és hogy mi miért nem lettünk abortusz áldozatai?Talán mert biztos körülmények közé születtünk.És nem 17 évesen szült az anyám.
Egyébként meg nem vagyok abortusz párti!De ha olyan a helyzet akkor azt kell nézni hogy mi a jobb.
Pasi.
Ja jó tanács.
Azért mert ő már önállóan tudja irányítania az életét, egy szülőnek az a dolga, hogy mindenben a gyermeke mellett álljon, s nem ellene, ha meg már lélekben felnőtt, akkor ismerje el, ne tegye ki traumának, mert ő azt nézi, ami saját magának jó.
"De ha olyan a helyzet akkor azt kell nézni hogy mi a jobb."
Milyen a helyzet? Mi az amit nem tud neki megadni? Olvass már vissza!
Szülei, meg mikor megszületik a pici 100%-hogy oda lennének érte és támogatnák.
Én vagyok szánalmas?Nevetségesek vagytok.A pasinak inkább nem is válaszolok annyira primitív.
Neked meg kérdező köszönöm a jó kívánságaidat a kislányomnak,biztos hogy nem fog ilyen helyzetbe kerülni.Különben azért mert én 17 évesen nem sexeltem attól még nem lettem apáca.Mert férjnél vagyok és van egy szép 22hónapos kislányom.
22:08
Remélem átugorja a kamaszkort és egyből felnőtt lesz :D
Igen, bevallom, primitív vagyok és képzeld, együtt kell éljek magammal :D
Amúgy, ha ti nehéz anyagi helyzetbe kerültök, pl állás nélkül, megnőtt lakástartozásokkal, mi lesz?
Gyermek gyilkosság,vagy neveli az állam?
Mindenkinek ott lebeg a feje fölött vagy nem így látod? Ilyen alapon, amire te gyakran hivatkozol, senkinek nem kéne kisbabát vállalnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!